1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BETON BARİYERE ÇAKILDI
BETON BARİYERE ÇAKILDI

BETON BARİYERE ÇAKILDI

Aydınlatma lambalarının yanmadığı, refüj düzenlenmesinin yarım kaldığı Güzelyurt-Lefkoşa anayolunda genç sürücünün kontrolünden çıkan otomobil kaza yaptı.

A+A-

Mehmet KARA

Güzelyurt-Lefkoşa anayolunda, dün sabahın erken saatlerinde sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil, ‘New Jersey’ adı verilen beton bariyeri yıktı geçti.

Çarpışmanın etkisiyle savrulan otomobil, yan kısmının üzerinde durabildi. Büyük çapta hasarın meydana geldiği kazada, iki kişi yaralandı. Beton bariyer ikiye bölündü.

Polis Basın Subaylığı’ndan edinilen bilgilere göre kaza, saat 00.25’te Güzelyurt-Lefkoşa anayolunun 4 ve 5. kilometreleri arasında meydana geldi.

Sürücü Azhar Ali (E-27), yönetimindeki GB 521 plakalı otomobil ile seyrettiği sırada dikkatsizliği sonucu aracın direksiyon hakimiyetini kaybedip beton bariyere aracının ön kısmı ile çarptı ve sol yan kısmı üzerinde önü kuzeye bakar şekilde durdu.

Kaza ihbarı üzerine polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi.

Kaza sonucu hafif yaralanan sürücü ve araçta yolcu olarak bulunan Karamjıt Kaur Sıdhu (K-32), ambulans ile Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Güzelyurt Polis Müdürlüğü’ne bağlı Trafik Şube ekibi, kaza mahallinde uzun süre incelemelerde bulundu.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.