1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BEYARMUDUNDA ‘DURMAK’ YASAK !..
BEYARMUDUNDA ‘DURMAK’ YASAK !..

BEYARMUDUNDA ‘DURMAK’ YASAK !..

Beyarmudunda ‘Durmak’ yasak !..

A+A-

 

Beyarmudu Belediyesi ve Türkiye Cumhuriyeti Yardım Heyeti işbirliği çerçevesinde gerçekleştirilen kaldırım ve yağmur suyu drenaj yapımı son hızla devam ediyor.

Beyarmudu Başkanı İlker Eip’in başarılı çalışmaları meyvelerini vermeye devam ederken, Beyarmudu’nda 2400 Metrelik Ana Caddenin kaldırım,  yağmur suyu drenaj yapımını sağlayacak projenin yapımı sonlandırıldı.

YAĞMUR SUYU DRANAJ İŞLEMİ TAMAMLANDI

Beyarmudu’nda Ana Caddenin Kaldırım Yağmur Suyu Drenaj Yapımı Projesi sona ererken son olarak da kaldırım taşları boyandı. Beyarmudu Belediyesi çevre estetiği, görüntü kirliliğinin ortadan kaldırılması ve çevrenin güzel bir görünüme kavuşturulması amacıyla, kaldırım taşları boyama işlemlerine devam ettiği gözlemlendi.

BEYARMUDUNDA GÖRSELLİĞE ÖNEM VERİLİYOR

Beyarmudu Belediye Başkanı İlker Edip yaptığı açıklamada; Belde genelinde başlattığımız boyama çalışması ileriki günlerde de devam ederek, modern bir görünüme kavuşmasını sağlayarak beldemizin her tarafında kaldırım taşlarını boyayacağız” dedi.

BEYARMUDU’NDA İNŞA EDİLEN SALON MUHTEŞEM

Bilindiği gibi Beyarmudu Başkanı İlker Edip, Beyarmudu köyünde muhteşem bir esere imza atarak bölgenin ihtiyacını karşılayan her türlü aktiviteye cevap verebilecek bir salon inşa etti.

Tiyatro oyunundan müzik dinletisine ve seminer ile çalıştay yapmaya kadar her şeyin yapılabilmesine olanak veren salon muhteşem görüntüsü ile de görenleri kendisine hayran bırakıyor.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.