1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Beynimi Yuttum Anne!
Beynimi Yuttum Anne!

Beynimi Yuttum Anne!

Ünlü yazarın katilinden şok sözler!

A+A-

"Meleklerle Yaşamak” kitabının yazarı ve yaşam koçu Beki İkala Erikli’yi (48) öldürdüğü gerekçesi ile yargılanan Sinem Koç’un İstanbul 10’uncu Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmasında sanık Koç’un annesi Pervin Asmaz tanık olarak dinlendi.

Duruşmada kızının intihar girişimi sırasında yazdığı mektubu mahkemeye sunan Asmaz şunları söyledi: “Kızım Sinem öteden beri insanlardan kaçardı. Küçüklüğünde havale geçirmişti. Uyku problemleri vardı. Son 3 aydır, ‘Şeytan görüyorum, ben artık ermişim, Allah’la konuşuyorum, bir melek oldum, beynimi yuttum anne, gel filmini çektirelim, beynim yok’ gibi sözler söylüyordu. ‘Kızım gel seni doktora götüreyim’ dediğimde ‘Ben senin gibi deli miyim’ diyordu. Olaydan 15 gün kadar önce de benim sürekli kullandığım ilaçları içerek intihara teşebbüs etti.

O KİTABI OKUMAMALIYDI

“Ölen kadının bir suçu olmadığını düşünüyorum. Kızım o kitabı okumamalıydı. Kitabın yazarı için, ‘Bu kadın yüzünden şeytan görüyorum, onun yüzünden böyle oldum’ diyordu. Kızımın tabancayı ne şekilde temin ettiğini bilmiyorum. Bana kurusıkı olduğunu söylemişti. Polisi aradığımda bu işi kızım yapmış olabilir de olmayabilir de demiştim. Sinem çok sinirlendiği zaman ‘Seni de öldüreceğim ya da Beki’yi öldüreceğim” gibi sözler söylüyordu.”
Koç’un “Tasarlayarak kasten adam öldürme” ve “Ateşli Silahlar Kanunu’na muhalefet etme” suçlarından ağırlaştırılmış müebbet ile 1 yıldan 3 yıla kadar hapis istemiyle tutuklu yargılandığı davada mahkeme heyeti tutukluluk halinin devamına, müşahede altına alınarak ceza ehliyeti olup olmadığına ilişkin Adli Tıp Kurumu’ndan alınacak raporun beklenmesine karar vererek duruşmayı erteledi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.