1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BIÇAKLA İŞYERİNİ BASTI!
BIÇAKLA İŞYERİNİ BASTI!

BIÇAKLA İŞYERİNİ BASTI!

Platonik aşkına saldırıp onu öldürmeye çalıştığı öne sürülen Yılmaz Yasin Akdoğan tutuklandı.

A+A-

Gazimağusa’da aşkına karşılık vermediği gerekçesiyle, elindeki 28 santimetrelik bıçakla bir kadının işyerini basan Yılmaz Yasin Akdoğan, kadının boğazını sıkıp öldürmeye çalıştığı iddiasıyla tutuklandı.

Dün sabah mahkeme huzuruna çıkarılan zanlı aleyhine soruşturma maksatlı bir günlük tutukluluk emri alındı.

Saldırıyla ilgili olarak mahkemede yeminli şahadet veren Polis Çavuşu Hakan Üzüm, zanlının önceki gün tasarrufundaki, 16 santimetrelik keskin ağız uzunluğuna sahip, 28 santimetre uzunluğundaki sivri uçlu bıçakla platonik aşık olduğu S.Y’nin çalıştığı işyerine gittiğini söyledi.

Zanlının kadını, işyerinin tuvaletlerini temizlediği sırada yaklayıp boğazını sıkıp darp etmeye başladığını bildiren Hakan Üzüm, zanlının kadını öldürmeye çalıştığı sırada çevrede bulunan bir vatandaş tarafından görülerek etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

Zanlının bıçağı çöp tenekesine attığını ifade eden Üzüm, saldırganın kendisi olduğunun tespit edilmesinin ardından suçunu kabul ederek gönüllü ifade verdiğini açıkladı.

Polis Çavuşu, zanlının akıl sağlığının kontrolü ve mesele ile ilgili soruşturmanın salimen yürütülebilmesi için mahkemeden zanlının 3 gün süre ile poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Savcı Ahmet Özlemler talebi 1 gün ile sınırlandırımasının ardından, avukat İbrahim Demirtaş’ın da itiraz etmemesi üzerine, mahkeme zanlının 1 gün süre ile tutuklu kalmasını emretti.

 

Kaynak: Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.