1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BIÇAKLA YARALAYAN AYDIN TEPE İSİMLİ ZANLI
BIÇAKLA YARALAYAN AYDIN TEPE İSİMLİ ZANLI

BIÇAKLA YARALAYAN AYDIN TEPE İSİMLİ ZANLI

Yurt dışına çıkamayacak

A+A-

Karşıyaka’da geçtiğimiz gün Mehmet Aydın’ı bıçakla yaralayan Aydın Tepe isimli zanlı hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı.

Zanlı Aydın Tepe, davaları görülünceye kadar teminat şartlarını yerine getirmesi şartıyla serbest bırakıldı. Zanlının yurtdışına çıkışı yasaklandı.

Girne Kaza Mahkemesi’nde görülen teminat duruşmasında polis memuru Burçin Korgan, iddia makamının tanığı olarak dinlendi. Polis memuru Burçin Korgan, zanlının “adam yaralama” ve “kanunsuz bıçak tasarrufu” suçlarından methaldar olduğunu söyledi.

Burçin Korgan, zanlının sürekli olarak bıçak taşıdığı yönünde bilgi aldıklarını ifade ederek, hakkında yürütülen soruşturmanın tamamlandığını dile getirdi. Korgan, ileride yargılanacak zanlının mahkemede hazır olmasının sağlanabilmesi için mahkemenin uygun göreceği bir teminata bağlanmasını istedi.

Savcı Egemen Metay, zanlının yurtdışına çıkışının yasaklanıp seyahat belgelerine el konulması, 5 bin TL nakit para yatırması ve KKTC vatandaşı bir kefilin 10 bin TL kefalet senedi imzalaması karşılığında yargılanıncaya kadar serbest bırakılmasını talep etti.

Zanlı Aydın Tepe, teminat şartlarına itiraz etmezken, balıkçı olmasından dolayı sürekli bıçak taşıdığını anlattı.

Ceza Davaları Yargıcı Şerife Katip Kır, zanlının yargılanmadan kaçmasının önlenip, mahkemede hazır bulunmasının sağlanabilmesi için teminat şartlarını yerine getirmesi şartıyla davaları görülünceye kadar serbest bırakılmasına emir verdi.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.