1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BIÇAKLADIĞI KİŞİ ÖLEBİLİR!
BIÇAKLADIĞI KİŞİ ÖLEBİLİR!

BIÇAKLADIĞI KİŞİ ÖLEBİLİR!

Gözü bir anda dönen kadın suçunu kabul etti...

A+A-
Adam öldürmeye teşebbüsten suçlanıyor

 

Kendisini aldattığı ve ayrılmak istediği gerekçesiyle erkek arkadaşını bıçakla ağır yaralayan kadın tutuklandı

Girne’de önceki akşam kendisini aldattığı ve ayrılmak istediği gerekçesi ile aralarında çıkan tartışma sonucu erkek arkadaşı Ertan Yanç’ı öldürmek kastıyla bıçakladığı iddia edilen Aslı Kızılnal isimli zanlı, dün nöbetçi mahkemeye çıkarıldı. Mahkeme, polis soruşturmasının salimen yürütülebilmesi için zanlı hakkında 3 gün tutukluluk emri verdi.,


Girne Akçiçek Devlet Hastanesi’nde müşahede altına alınan 32 yaşındaki Ertan Yanç’ın hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi. Erkek arkadaşıyla arasında yaşanan kavga sonucu yüzünde yara meydana gelen 27 yaşındaki Aslı Kızılnal, mahkeme esnasında gözyaşlarını tutamadı.

Birbirilerine vurdular,

Kıdemli Yargıç Nüvit Gazi’nin huzurunda görülen dünkü tutukluluk duruşmasında, polis memuru Süleyman Çelik iddia makamının tanığı olarak dinlendi. Süleyman Çelik, zanlının “Adam öldürmeye teşebbüs”, “Adam yaralama”, “Yaralama” ve “Ciddi Darp” suçlarından methaldar olduğunu söyledi.

Polis memuru Çelik, zanlının 8 Kasım 2014 tarihinde Girne’de bir evde kendisini aldattığı ve ayrılmak istediği gerekçesiyle Ertan Yanç ile tartışmaya başladığını ifade etti.

Çelik, tartışma sırasında Ertan Yanç ile Aslı Kızılnal’ın birbirine vurduğunu belirterek, zanlı Kızılnal’ın 15 santimetre uzunluğundaki bıçakla öldürme kastıyla Ertan Yanç’ı sağ ve sol kolu ile sırt kısmından bıçaklayıp ağır şekilde yaraladığını ifade etti. Çelik, müşteki Ertan Yanç’ın Girne Akçiçek Devlet Hastanesinde müşahede altına alındığını ve hayati tehlikesinin olduğunu kaydetti.

“Panik atak ve astım hastasıyım”

 Çelik, aynı gün gözaltına alınan zanlının polise verdiği gönüllü ifadesinde işlediği suçu kabul ettiğine dikkat çekerek, müştekinin hayatını kaybetmesi durumunda soruşturmanın seyrinin değişebileceğini aktardı. Çelik, zanlı hakkında başlatılan polis soruşturmasının salimen yürütülebilmesi için zanlı hakkında 3 gün tutukluluk emri verilmesini istedi.

Avukatı olmadığı için kendi savunmasını yapan zanlı Kızılnal, kendisinin de yaralı olduğunu ve esas kendisinin mağdur olduğunu iddia etti. Kızılnal, panik atak ve astım hastası olduğunu ve çalışmak zorunda olduğu için serbest bırakılmasını istedi.

Kıdemli Savcı Erdinç Akyener, zanlı tarafından yapılan şikayetlerin dikkate alınacağına ve müşteki hakkında da polis soruşturması yapılacağına işaret etti.

Polisi ve zanlıyı dinleyen yargıç Nüvit Gazi, yeni başlayan soruşturmanın salimen yürütülebilmesi için zanlının 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmasına ve soruşturmanın daha erken tamamlanması durumunda tutukluluk süresinin dolmasını beklemeden zanlının mahkemeye getirilmesine emir verdi.

Kıbrıs

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.