1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. BIÇAKLAYIP ACİLE BIRAKTI,MÜEBBET İSTENİYORDU!
BIÇAKLAYIP ACİLE BIRAKTI,MÜEBBET İSTENİYORDU!

BIÇAKLAYIP ACİLE BIRAKTI,MÜEBBET İSTENİYORDU!

Bakın o çifte ne oldu...

A+A-

Bıçaklayıp acile bırakmıştı, affetti

Bursa'da geçen ocak ayında, 7 ay önce boşandığı eşi 33 yaşındaki Elif Heyder'i üç yerinden bıçakladıktan sonra hastane önüne bırakan 38 yaşındaki Umut Asma'nın yargılanması tamamlandı.Ömür boyu hapis cezası istemiyle yargılanan Asma'nın eski eşi mahkemede, "Umut benim çocuklarımın babası, her ne kadar ayrılsak da yaptığının yanlış olduğunu kendisi de biliyor" diyerek şikayetinden vazgeçti. Hakkında istenen ceza yaralama suçuna dönüştürülen Umut Asma önce 5 yıl, sonra hafifletici nedenler ve iyi hali nedeniyle 1 yıl 4 ay 20 gün hapis cezasına çarptırıldı. Hakkında verilen hükmün geri bırakılmasına karar verilen Asma tahliye edildi.

Uludağ'da kış sezonunda bazı yayın kuruluşlarına fotoğraf çeken Umut Asma, geçen ocak ayında, 2 çocuğunun annesi olan boşandığı eşi Elif Heyder ile bir arkadaşlarının doğum gününde karşılaştı. İddiaya göre, doğum günü kutlamasından sonra Umut Asma, otomobiline aldığı eski eşi Elif Heyder'le kıskançlık yüzünden tartıştı. Aralarında kavga çıkınca otomobili durduran Asma, 3 bıçak darbesiyle yaraladığı Elif Heyder'i, Yüksek İhtisas Hastanesi'nin Acil Servisi'ne bırakıp kaçtı. Umut Asma, ardından da eski eşi Heyder'in yakınlarını arayıp, kardeşlerine sahip çıkmasını istedi.
 
Aldığı bıçak darbeleriyle kalbi, akciğeri ve kolundan yaralanan Elif Heyder ameliyat edilirken, Umut Asma da polis tarafından sabaha karşı akrabalarının evinde yakalandı.
 
'PİŞMANIM, ÖZÜR DİLİYORUM' DEDİ
Çıkarıldığı mahkemece tutuklanan Umut Asma hakkında Bursa 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde 'Kasten öldürmeye teşebbüs' suçundan ömürboyu hapis cezası istemiyle dava açıldı. Umut Asma, dün yapılan duruşmada verdiği ifadede, "Torpido gözünü ilaç almak için açmıştım. İlacı Elif elimden alıp attı. İki ilaç olduğundan diğerini ararken elime bıçak geldi. Farkında olmadan kullandım. Kan görünce fırlatıp attım. Hastaneye götürdüm. Psikolojimin bozuk olduğunu, intihar edeceğimi söyleyerek kardeşine telefon ettim. Pişmanım, eşimden özür diliyorum" dedi.
 
'ÇOCUKLARIMIN BABASI'
Elif Heyder de duruşmada "Umut benim çocuklarımın babası. Her ne kadar ayrılsak da yaptığının yanlış olduğunu kendisi de biliyor. ben şikayetimden vazgeçiyorum. Benim yaralandığını görünce pişman oldu, ağladı, ölme diye yalvardı ve beni hastaneye götürdü" diye ifade verdi.
 
Mahkeme, sanık Asma hakkındaki suçlamayı 'yaralama' olarak kabul ederek önce 5 yıl, sonra hafifletici sebepler ve iyi hali nedeniyle 1 yıl 4 ay 20 gün hapis cezasına çarptırdı. Hükmün açıklanmasını geri bırakan mahkeme Umut Asma'yı tahliye etti.
Etiketler : , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.