1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BIÇAKLI SALDIRILAR DURMUYOR!
BIÇAKLI SALDIRILAR DURMUYOR!

BIÇAKLI SALDIRILAR DURMUYOR!

Bir öğrenci yurdunda çıkan kavgada iki ayrı ekmek bıçağıyla

A+A-

Bir öğrenci yurdunda çıkan kavgada iki ayrı ekmek bıçağıyla İsmet Karadeniz’e saldıran 21 yaşındaki üniversite öğrencisi Mert Gökçe, gözaltına alındı

Emine UYSAL

Toplumun huzurunu ciddi şekilde kaçıran şiddet olayları hız kesmiyor. Mağusa ve Lefkoşa’da art arda iki kadının bıçaklı saldırı sonucu öldürülmesinin yankıları sürerken, bir öğrenci yurdunda çıkan kavgada iki ayrı ekmek bıçağıyla İsmet Karadeniz’e saldıran 21 yaşındaki üniversite öğrencisi Mert Gökçe, polis tarafından 6 gün sonra tespit edildi.

Mert Gökçe adlı kişi, Lefkoşa bölgesindeki Hamitköy’de bir özel öğrenci yurdunda arkadaşları ile tartıştı. Gökçe, her iki elinde bulundurduğu iki adet ekmek bıçağını tartışma sırasında odada bulunan 20 yaşındaki İsmet Karadeniz’in sol omuz kısmından iki kez sokup çıkardı.

İsmet Karadeniz’in sol omzunda iki santim ve üç santimlik kesiler oluştuğu belirtildi.

Mert Gökçe aleyhinde “Yaralama” ve “Kanunsuz bıçak taşıma ve tasarrufu” suçlamalarıyla soruşturma başlatıldı.

İki kadın bıçaklı saldırı kurbanı

Mağusa’da 18 Nisan’da 42 yaşındaki Özgür Okumuş, herkesin gözü önünde, genç eşini 6 bıçak darbesiyle öldürdü.

Koca vahşetiyle henüz hayatının baharında iken yaşamından olan genç kadının korkunç bir cinayete kurban gitmesi, KKTC’de infiale yol açtı.

Aslen Ardahanlı olan 42 yaşındaki Özgür Okumuş, kısa bir süre önce evlendiği, üniversite öğrencisi 25 yaşındaki eşi Burcu Okumuş’u, kentin en işlek caddesi olan İsmet İnönü Bulvarı (Salamis Yolu) üzerinde,  herkesin gözleri önünde 6 bıçak darbesiyle katletti.

Korkunç cinayetin yankıları sürerken, bir kadın cinayeti de Lefkoşa’da yaşandı.

Adada turist statüsünde olan Ankara doğumlu zanlı Suat Aşır, kendisini aldattığı gerekçesiyle 20 Nisan’da saat 13.55’te Haspolat’ta hediyelik süs eşyası satan Gamze Pehlivan’ın vücudunun çeşitli yerlerine toplam uzunluğu 43 santim olan siyah saplı bıçağı 36 kez sokup, bir buçuk litre pet şişe içindeki benzini kadının üzerine döküp ateşe vererek, yanıp ölmesine neden oldu.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum