1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BIÇAK’TAN REKTÖRLERE TEŞEKKÜR MESAJI
BIÇAK’TAN REKTÖRLERE TEŞEKKÜR MESAJI

BIÇAK’TAN REKTÖRLERE TEŞEKKÜR MESAJI

Görev süresi 19 Eylül’de dolan Yükseköğretim Planlama, Denetleme, Akreditasyon ve Koordinasyon Kurulu (YÖDAK) eski Başkanı Prof. Dr. Hasan Ali Bıçak, Kuzey Kıbrıs’taki üniversitelerin rektörlerine teşekkür etti.

A+A-

Görev süresi 19 Eylül’de dolan Yükseköğretim Planlama, Denetleme, Akreditasyon ve Koordinasyon Kurulu (YÖDAK) eski Başkanı Prof. Dr. Hasan Ali Bıçak, Kuzey Kıbrıs’taki üniversitelerin rektörlerine YÖDAK’ın çalışmalarına verdikleri destek ve yardımdan ötürü teşekkür etti.

Rektörlere gönderdiği teşekkür mesajında 4 yıllık icraatlarını da özetleyen Bıçak, “YÖDAK olarak çalışmalarımızda, KKTC’deki yüksek öğretim kurumlarımıza öğrenci akışını artırmayı ve öğretim kurumlarımızı sürdürülebilir bir yapıya kavuşturmayı hedefledik” dedi.

YÖDAK’ın yeni kurulan bir kurum olduğunu ve 2 yıla yakın bir süre başkansız ayrıca bir yönetim kurulu üyesinden yoksun şekilde çalıştığını anımsatan Bıçak, “YÖDAK’ın gerek üniversiteler ve gerekse Yükseköğretim Kurulu (YÖK) ile ilişkilerini çok zayıflatmıştı. Gelinen aşamada, YÖDAK hem üniversitelerimizin hem de YÖK’ün güvendiği bir kurum olmuştur” ifadesine yer verdi.

Bıçak, “YÖDAK’ın onaylamadığı, öğretime başlama izini vermediği hiçbir programı bugün YÖK gündemine almamaktadır” dedi.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.