1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. BİKİNİLİ BAKAN ÜLKEYİ KARIŞTIRDI
BİKİNİLİ BAKAN ÜLKEYİ KARIŞTIRDI

BİKİNİLİ BAKAN ÜLKEYİ KARIŞTIRDI

BİKİNİLİ BAKAN ÜLKEYİ KARIŞTIRDI

A+A-

Büyük Antiller'de ada ülkesi olan Jamaika'da Gençlik ve Kültür Bakanı Lisa Hanna'nın sosyal medyada bikinili fotoğrafını paylaşması olay oldu. Bakanı cesaretinden dolayı kutlayanlar olduğu gibi sert eleştiri yöneltenler de var. Eski güzellik kraliçesi de olan Jamaika Gençlik ve Kültür Bakanı Lisa Hanna bikinili fotoğrafını Instagram ve Facebook'ta paylaştığı için cesaretinden dolayı övenler olduğu gibi, bakan düzeyinde bir siyasetçinin bu tür fotoğraflar paylaşmasını eleştirenler de oldu.

20106_12553_25122014155330.jpg

Jamaika Gençlik ve Kültür Bakanı Lisa Hanna, sosyal paylaşım hesaplarında paylaştığı bikini fotoğrafını katıldığı maraton sonrası deniz kenarında yürürken çektirmiş. Yaklaşık üç hafta önce çekildiği tahmin edilen fotoğrafta Gençlik ve Kültür Bakanı Hanna'nın üstünde efsane şarkıcı Bob Marley'in fotoğrafının basılı olduğu beyaz bir tişört bulunuyor. Tişört ve bikiniyle sahilde dolaşan Lisa Hanna'yı söz konusu fotoğrafı paylaştığı için övenler ve iltifat eden oldu. Hanna'nın Facebook ve Instagram hesabına yorum yapan takipçileri, bakanı çok seksi bulduklarını da belirtiyor.

Jamaika'da daha muhafazakar olanlar ise, bakanlık makamında olan birinin bu tür fotoğraflar paylaşmasını yanlış buluyor. Jamaika Gençlik ve Kültür Bakanı Lisa Hanna'nın Facebook'taki bikinini fotoğrafı kısa süre içerisinde 2000'den fazla "beğeni" aldı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.