1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. BİLGİSAYAR OYUNU SAYESİNDE HAYAT KURTARDI
BİLGİSAYAR OYUNU SAYESİNDE HAYAT KURTARDI

BİLGİSAYAR OYUNU SAYESİNDE HAYAT KURTARDI

Amerikalı 10 yaşındaki Gryffin Sanders, bilgisayar oyunu sayesinde büyük annesinin ve küçük kardeşinin hayatını kurtardı ve trajik bir kazayı önledi.

A+A-

Amerikalı 10 yaşındaki Gryffin Sanders, bilgisayar oyunu sayesinde büyük annesinin ve küçük kardeşinin hayatını kurtardı ve trajik bir kazayı önledi.

Amerikalı 10 yaşındaki Gryffin Sanders, bilgisayar oyunu sayesinde, büyük annesinin ve küçük kardeşinin hayatını kurtardı ve trajik bir kazayı önledi.
Sanders, Colorado eyaletinde direksiyon başında büyük annesi kalbinden rahatsızlanıp fenalaşınca, saatte 95 kilometre hızla giden aracın sürücü koltuğuna geçti.
Bilgisayar oyunu "Mario Kart"taki becerisini "hayata geçiren" Sanders, trajik bir kazayı önlemeyi başardı.

Sanders, KUSA televizyonundaki röportajında, "önce büyük annesini uyandırmayı denediğini daha sonra birşeyler yapması gerektiğini anladığını" belirtti. 4 yaşındaki kardeşiyle korktuklarını belirten Sanders, koltuğa geçerek aracı trafiğin olmadığı bir kenara çektiğini ifade etti. "Mario Kart" oyununda iyi olduğunu ifade eden Sanders, anne ve babasının kendisiyle gurur duyduğunu belirterek, "Sadece paniklememe içgüdüm olduğunu düşünüyorum" dedi. Sanders kenara çektikten sonra aracı gören diğer sürücülerin durup yardım çağırdığı belirtildi. Hastaneye kaldırılan büyük annenin kalp krizi geçirdiği anlaşıldı

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.