1. HABERLER

  2. SPOR

  3. BILIC'İ ŞOK EDEN GELİŞME
BILIC'İ ŞOK EDEN GELİŞME

BILIC'İ ŞOK EDEN GELİŞME

Almeida, Bilic'in planlarını alt üst etti

A+A-
Beşiktaş'ta 2 gün antrenmana çıktıktan sonra ağrılarını öne sürerek dünkü çalışmaya katılmayan Hugo Almeida, teknik direktör Bilic'in planlarını alt üst etti.
 
Bilic ile görüşen Portekizli yıldızın " Ağrılarım yine başladı. Umarım maç gününe kadar iyileşir " diye konuştuğu, Hırvat teknik adamın ise " Sana ihtiyacım var. Seni sahada görmek istiyorum. İğne ile de olsa oynamalısın " karşılığını verdiği belirtildi.
 
Dizinde ağrıları bulunan Manuel Fernandes'in de Pazar günü takımdaki yerini alacağı belirtilirken, Bilic, Veli Kavlak ve Olcay Şahan'a özel görev verdi.
 
Son maçlarda Batalla ve sağ kanattan Şener'in etkili ataklarıyla sonuca giden Bursaspor'u analiz eden Bilic'in Batalla'yı durdurma görevini Veli'ye verdiği vurgulandı.
 
Veli'ye Batalla'ya yakın oynaması gerektiğini ve tüm pas alışverişlerini kapatması gerektiğini söyleyen Biliç, Şener'in ataklara katıldığı anlarda ise Olcay'ın geriye yardıma gelmesini istedi.
 
Savunmanın solunda Motta'yı görevlendirecek olan Bilic, sezon başından bu yana bu bölgede görev yapan Ersan'a teşekkür etti. Genç oyuncuyla görüşen Bilic "İyi bir profesyonellik örneği göstererek istemeden de olsa defansın solunda forma giydin.Benim dediklerimi yaptın.Bundan sonra seni stoper mevkinde değerlendireceğim.Sana teşekkür ederim " diye konuştu.
skorer
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.