1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BİLİN BAKALIM BET OFİS NEREYE AÇILDI?
BİLİN BAKALIM BET OFİS NEREYE AÇILDI?

BİLİN BAKALIM BET OFİS NEREYE AÇILDI?

işte ora da açıldı

A+A-

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Kampusu içine bahis oyunları ofisi (Bet Ofis) açıldı.

Üniversite yönetimi, kampus içinde yer alan ancak özel kişilere ait olan 2 parselden birinde inşa edilen apartmanın alt katında faaliyete geçen bet ofisle ilgili yasal süreç başlattı.Rektörlük ,izin süreci içinde kendileri ile hiçbir temasta bulunulmadığını belirtirken yapılan araştırmada Spor Dairesi Yönetim Kurulu’nun ‘uygunluk’ raporu verdiğini öğrendiklerini açıkladı.

DAÜ Öğrenci İşlerinden sorumlusu Rektör Yardımcısı  Doç.Dr Uyguroğlu, bet ofis konusunda  şok olduklarını belirterek şöyle dedi:
“Bırakın üniversitemizden belli bir uzaklıkta olmasını, üniversite kampusumuzun içinde yeni bir bet ofis açılmasına izin verildiğini öğrendik. Bu bet ofis geçtiğimiz günlerde resmen faaliyetlerine başladı. Öğrencilerimiz büyük bir tehlike ile karşı karşıyadır. Bu oldu bittiyi kesinlikle kabul etmiyoruz.Bet ofisin kapatılması için her türlü yasal işlemi başlatıyoruz”

‘Kampus içinde’
Ediline bilgiye göre; tartışmalara neden  olan Bet ofis, DAÜ kampusunun Salamis Yoluna yakın olan güney çıkış kapısının hemen yanında, özel bir şahsa ait parsel içine yapılan  apartmanın alt katında açıldı. Bu parselin her 2 yanında bulunan biri hariç tüm parseller,6 Mart 1984 tarihli Bakanlar Kurulu kararıyla DAÜ’ye verildi.

YD

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.