1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. "BİLL COSBY BANA TECAVÜZ ETTİ!"
"BİLL COSBY BANA TECAVÜZ ETTİ!"

"BİLL COSBY BANA TECAVÜZ ETTİ!"

"O bir canavar. Kemerinini çıkardığı korkunç sesi unutamıyorum" dediği bir zamanların en sevilen yıldızlarından...

A+A-

Dünyaca ünlü oyuncu bir zamanlar televizyon dünyasının en sevilen isimlerinden Bill Cosby için şok eden bir iddia gündeme geldi. Cosby ile 19 yaşındayken birlikte çalışan Barbara Bowman isimli kadın Bill Cosby'nin kendisine tecavüz ettiğini açıkladı.

radan geçen 25 yıl sonra konuşan Barbara Bowman olaydan sonra kendisinin kovulduğunu ve hiçbir yerde iş bulamadığını ama artık gerçeklerin açığa kavuşması gerektiğini söyledi.

1985 yılında özel bir seçme ile Bill Cosby için çalışmaya başlayan Barbara Bowman, Cosby'nin iki yıl sonra kendisine tecavüz ettiğini iddia etti. Daily Mail'a konuşan Bowman, "Bana ilaç verdi ve tecavüz etti. O bir canavar, bana bir canavar gibi geldi. Umudum diğer insanların da ünlü, zengin ve güçlü kişiler tarafından tehdit edilip susmayı tercih etmemesi. Eğer bir kişiyi bile yardım edebilirsem, amacıma ulaşmışım demektir" dedi.

Bowman 19 yaşındayken, bir akşam otel odasında uyandığında Cosby'yi fark ettiğini, panik olduğunu ve Cosby'nin ona saldırdığını anlattı. Bowman Cosby'nin kemerinin çıkardığı sesi unutamadığını da söyledi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.