1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. BİNLERCE TAKİPÇİSİ KAYBOLDU!
BİNLERCE TAKİPÇİSİ KAYBOLDU!

BİNLERCE TAKİPÇİSİ KAYBOLDU!

Binlerce takipçisi kayboldu!

A+A-

RedHack'in ana hesabı TheRedhack'in askıya alınmasıyla birlikte saatler sonra hesap tekrar açıldı; ancak hesabın binlerce takipçisi 'uçtu'.

RedHack'in hesabının kapatılmasıyla birlikte RedHack sabah saatlerinde açıklama yapmış ve RedHack_EN hesabı üzerinden attığı iletide bundan sonra RedHack_EN hesabını kullanacaklarını kaydetmişti. Ancak saatler sonra RedHack'in ana hesabı tekrar erişime açıldı. Yalnız ortada şöyle bir sorun var: 750 binin üzerinde takipçisi bulunan Redhack'in takipçilerinin askıya alınma işlemi sonrası neredeyse yarısı ortada yok ve sayı 300 binlere kadar geriledi.

RedHack, takipçi sorunuyla ilgili yaptığı açıklamada takipçi sayısının yarısının olmadığını belirtirken, hesabın takipçi sayının hızla arttığı ve yer yer 5 dakika içinde 10 bin takipçi kazandığını da belirtelim.

RedHack'in söz konusu hesabını takip edenler askıya alınma işleminin ardından hesabı takip etmeyi bırakmadıkları halde takip etmediklerini fark ederken, bu durumu Twitter üzerinden paylaşmaktan geri durmadı.

Etiketler : , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.