1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BİR ANLIK DİKKATSİZLİK!
BİR ANLIK DİKKATSİZLİK!

BİR ANLIK DİKKATSİZLİK!

Dört araç bir birine girdi;

A+A-

Lefkoşa’da Bedreddin Demirel Caddesi üzerinde dün, bir anlık dikkatsizlik yüzünden gerçekleşen trafik kazasında 4 araç hasar gördü.

Araçların zarar gördüğü kazada, yaralı olmaması herkesi sevindirdi. Kaza nedeniyle, caddede bir süre trafik akışı durdu ve uzun araç kuyruğu oluştu.

Lefkoşa’da dün saat 17.30 dolaylarında, Bedreddin Demirel Caddesi üzerindeki Turkcell binası önünde meydana gelen kazada,  Lefkoşa yönünden  Gönyeli istikametine giden Osman Müezzinler yönetimindeki GY 640 plakalı araç, sağa dönmek için bekleyen Seçil Demiral’ın kullandığı GZ 177 palakalı araca arkadan çarptı.

Çarpmanın etklisi ile direksiyon hakimiyeti kaybedilen GZ 177 plakalı araç, Lefkoşa yönüne giden Burak Şimşek’in kullandığı  GE 630 plakalı araca çarptı. Aynı yönden gelen  Ergün Alkan’ın kullandığı EY 134 plakalı araç da Burak Şimşek’in kullandığı araca arkadan vurdu.

Dört aracın karıştığı kazada, araçlarda maddi hasar oluştu. Olay yerine gelerek inceleme yapan polis, daha sonra araçları yoldan çekerek, yolu trafiğe açtı.

Bariyerlere çarptı

Öte yandan dün, Başkent Lefkoşa’daki Dr. Fazıl Küçük Bulvarı üzerinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği LY 472 plakalı araç anayolu ayıran bariyerlere çarptı. Olaydan sonra büyük şok yaşadığı gözlemlenen araç sürücüsü, yolda ilerlerken önüne atlayan kediye çarpmamak için direksiyonu ani kırdığını ve demir bariyerlere çarptığını söyledi.

Diyalog

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.