1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Bir annenin ağlatan paylaşımı
Bir annenin ağlatan paylaşımı

Bir annenin ağlatan paylaşımı

Bir annenin ağlatan paylaşımı

A+A-

Anne Destiny Mantia, eşini ve minik oğlunu sonsuza kadar kaybettiği trafik kazasından bir yıl sonra Facebook'ta yürekleri dağlayan bir paylaşım yaptı. Bu paylaşım sosyal medyada öyle bir hızla yayıldı ki okuyan herkese derinden dokundu.

22 yaşındaki Destiny Mantia eşi Corey ile lisedeyken tanıştı. 3 yıl sonra ise evlendiler. Çiftin 23 Temmuz 2013'te Parker Lee adında dünya tatlısı bir oğlu oldu.
Tarihler 20 Eylül 2014'ü gösterdiğinde ise ailenin hayatında geri dönüşü olmayacak bir kırılma yaşandı. Bir randevuya yetişmek üzere yola çıkan Mantia ailesinin aracına çarpan sürücü bu mutlu aile fotoğrafını bir daha geri gelmeyecek üzere değiştirdi.

1-567.jpg

Bir düğüne yetişmek üzere yola çıkan ve alkol alan sürücü iki arabanın da hurdaya döndüğü korkunç bir kazaya sebep oldu. 15 aylık bebek Parker Lee olay yerinde hayatını kaybetti. Eşi Corey ise bir gün yaşam savaşı verdi ama ne yazık ki ölüme yenik düştü. Mantia ailesine çarpan kadın da hayatını kaybetti. O feci kazadan tek kurtulan ise Destiny Mantia oldu.

Bu korkunç olaydan bir yıl sonra Destiny, yaşadıklarını, kaza fotoğraflarını, aile mezarlığını ve bir daha asla yaşayamayacaklarını Facebook'ta bir yazıyla paylaştı. İşte binlerce paylaşım alan ve herkesi derinden etkileyen o yazı:

"Bundan bir yıl önce tıpkı diğer günler gibi bir gündü... Eşim Corey, uyandı ve işe gitti. Oğlum Parker ve ben evdeydik ve tüm gün birlikte oyun oynadık. Sonra Corey de aramıza katıldı ve işle ilgili bir randevuyu beklerken tatlı oğluyla oyun oynadı. O iş sayesinde nakit paramız olacaktı ve buna ailemiz için ihtiyacımız vardı. Birkaç saat sonra hayatımızdaki her şeyin değişeceğini bilmiyorduk. Bir daha asla ortak bir geleceğimiz olmayacak. Birlikte kurduğumuz hayaller asla gerçekleşmeyecek. İlk evimizi asla satın alamayacağız. Parker'ın ilk saç kesimini, okula başladığı ilk günü asla göremeyeceğiz. Ailemiz asla büyümeyecek. Geleceğimizle ilgili bilmek istediğimiz her şey sona erdi ve bunun kararını bile biz veremedik...

İş görüşmesine giderken benim harika kocam arabayı kullanıyordu. Bense oğlumu emzirirken bir yandan da Mickey Mouse'u izliyorduk. Birden çok hızlı gelen bir sürücü yüzünden kafamı vurdum. Bu sahne sonsuza kadar kafamın içinde dönüp duracak. Bencil bir insanın hem alkol alıp hem de "Ben aracı sürebilirim" demesi yüzünden benim arka koltuktaki günahsız oğlum canından oldu! Ben ve eşim havada takla attık ve 24 saat sonra eşim yaşam savaşını kaybetti. Alkollü araç kullanan kadın bir ailenin mahvolmasına sebep oldu.

2-341.jpg

Hem içip hem de araç kullanmayı seçen bir bencil karar yüzünden ben dul kaldım. Artık bir meleğin 21 yaşındaki annesiydim. Geceler boyu kabuslarıma giren, 15 aylık bebeğimin otopsisine şahit olduğum binlerce fotoğraf gördüm. Birlikte olacağımız rüyalar sona erdi ve hiçbir zaman son bulmayacak acılarım başladı.

3-197.jpg

O gün, bir anne ve eş olan Destiny de öldü. Kendimi bulmaya çalıştım. Bu kadar güçlü olacağımı tahmin bile edemezdim. Birçok arkadaşımın, ailemin ve dul kalan kadınların destekleriyle ne kadar dipte olduğumu hissetmenin normal olduğunu anladım.

4-095.jpg

Bu acı sadece hem alkol alıp hem de araba sürenlere 'dur' dediğimizde hafifleyecek. Siz de bir insanın hayatını kurtarabilirsiniz! Arkadaşlarınızın ve ailenizin alkollüyken araç kullanmasına izin vermeyin. Trafikteki kontrol noktalarını paylaşmayın. Bu davanın avukatı olun. Benimle kalın. Buna son verelim. Bir olay aslında çok olaydır. HEM ALKOL ALIP HEM DE ARAÇ KULLANMAYIN!"

5-055.jpg

6-042.jpg

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.