1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BİR ARAÇ DAHA REFÜJDEN KARŞI ŞERİDE GEÇTİ!
BİR ARAÇ DAHA REFÜJDEN KARŞI ŞERİDE GEÇTİ!

BİR ARAÇ DAHA REFÜJDEN KARŞI ŞERİDE GEÇTİ!

Yine kaza, Lefkoşa - Girne anayolu;

A+A-


Ölüme davetiye

Çelik bariyerin bulunmadığı Lefkoşa-Girne anayolunda son iki günde direksiyon hakimiyeti kaybedilen iki araba karşı şeride geçti, facianın eşiğinden dönüldü

 Lefkoşa-Girne anayolunda çelik bariyer bulunmadığı için önceki gün meydana gelen kazanın yankılar dinmeden dün akşam saatlerinde yine facianın eşiğinden dönüldü.

Cumhuriyet Meclisi Güvenlik Amiri Ahmet Çekici yönetimindeki LP 709 plakalı araç, dün saat 16.00 sıralarında direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu kontrolden çıkarak önce refüje çarparak takla attı, ardından da bariye olmayan yolda karşı şeride geçti.

Olay esnasında karşı şeritte başka bir araç bulunmaması olası bir faciayı önlerken araç sürücüsü Ahmet Çekici kaza yerine çağrılan ambulansla yaralı vaziyette Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Yetkililerden, sağ elinde yırtılma olan Ahmet Çekici’nin, hastanede gerekli tetkiklerinin yapılmasının ardından kontrol amaçlı müşahede altında tutulduğu öğrenildi.

Öte yandan Lefkoşa-Girne anayolunda çelik bariyer olmaması nedeni ile iki günde iki kez facianın eşiğinden dönüldüğüne dikkat çeken sürücüler, “Yetkililerin bu yolda önlem alması için illaki birilerinin ölmesi mi gerekiyor” diye sordu.
 

Diyalog

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.