1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BİR ARACIN ÖNÜ KESİLİP ARAÇ VE SÜRÜCÜSÜ KAÇIRILDI
BİR ARACIN ÖNÜ KESİLİP ARAÇ VE SÜRÜCÜSÜ KAÇIRILDI

BİR ARACIN ÖNÜ KESİLİP ARAÇ VE SÜRÜCÜSÜ KAÇIRILDI

Lefkoşa-Girne anayolunda dün gece, bir aracın önü kesilip araç ve sürücüsü kaçırıldı.

A+A-

BİR ARACIN ÖNÜ KESİLİP ARAÇ VE SÜRÜCÜSÜ KAÇIRILDI

ARAÇ İÇİNDEKİ ARBEDE SONUCU ARAÇ KAZA YAPTI SÜRÜCÜYÜ YARALAYAN İKİ ZANLI KAÇTI

Lefkoşa-Girne anayolunda dün gece, bir aracın önü kesilip araç ve sürücüsü kaçırıldı.

Polis Basın Bülteni’ne göre, yolun ilk kilometresi içinde Girne istikametine doğru seyreden LM 907 plakalı araç, kimliği meçhul iki erkek şahsın yol içerisine atılmasıyla sürücüsü Cevdet Kara tarafından durduruldu.

Bunun üzerine araca izinsiz olarak binen kimliği meçhul şahıslar, tasarruflarında bulundurdukları ateşli silah ile sürücüyü Girne istikametine doğru gitmesi için zorlayarak kaçırdı. Yolda seyrettikleri sırada, yolun 5.-6. kilometreleri arasında,  Cevdet Kara ile aracın yolcu koltuğunda oturan meçhul erkek şahıs arasında çıkan arbede sonucunda ön yolcu koltuğunda oturan meçhul erkek şahıs direksiyona müdahale etti ve araç yolun solunda bulunan çelik bariyerlere çarparak durdu. Ön koltukta bulunan erkek şahıs tasarrufunda bulundurduğu bıçağı sürücünün sol omuz ve sol el yüzük parmağına sokarak yaraladıktan sonra zanlılar araçtan çıkarak kaçtı.

Olay yerine gelen polis ekiplerinin yaptığı araştırmalar sonucunda, olayda kullanılan ve oyuncak olduğu tespit edilen tabanca araç içerisinde bulunarak emare olarak alındı. Zanlılar aranıyor.

KASTİ HASAR, MÜLKE TECAVÜZ
 
Çamlıbel’de dün, H.U (E-24) kimlikli kişi,tarlayı erken sürdüğü gerekçesi ile Petros Pavlu Katsioludi’nin tarlasına izinsiz girerek tasarrufunda bulundurduğu topuzla Katsioludi’nin traktörüne vurarak hasara uğrattı.

DARP

Lefkoşa’da günün ilk saatlerinde bir eğlence yerinin önünde, G.N (E-36) kimlikli kişi, aralarında çıkan tartışma sonucunda eski kız arkadaşını darp edip sağ el serçe parmağının çatlamasına neden oldu. Zanlı aranıyor.

3 KİŞİYİ DARP EDEN 2 KİŞİ BULUNUP TUTUKLANDI

Gazimağusa'da, dün, Uluçam Yolu Sokakta, iki erkek şahsın, kendilerine trafikte yol vermediği gerekçesiyle tartıştıkları, Mithat Öztop, Tacettin Öztop ve Hayri Öztop'u  tasarruflarında bulundurdukları tecavüzkar alet olan tahta sopalarla ciddi bir şekilde darp eden iki kişi polis tarafından bulunarak tutuklandı.

Tutuklanan zanlıların O.K (E-27) ve H.G (E-30) olduğu açıklandı.

YANGIN

Kırıkkale köyünün güneyindeki bir tarlada, dün, tespit edilemeyen bir sebepten dolayı yangın çıktı.
Yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken; dört kişiye ait tarla içerisinde bulunan 50 dönüm anız, 2 adet zeytin ağacı ve 13 adet meyve fidanı tamamen,12 adet meyve fidanı ve 1 adet hurma ağacı kısmen yandı.
Polisin olaylarla ilgili soruşturmaları devam ediyor.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.