1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. BİR BEDEN İKİ YÜZ!
BİR BEDEN İKİ YÜZ!

BİR BEDEN İKİ YÜZ!

Mucize doğum..

A+A-

Avustralya’da oldukça sıradışı bir doğum gerçekleşti. Doktorları da hayrete düşüren olayda bebeğe ilk bakıldığında bir bedende iki farklı yüz görülüyor. Ancak aslında bir beden sadece 2 tane yüzü değil 2 ayrı beyni de taşıyor.

Sidney’de yaşayan Renee Young geçen hafta ikiz kız bebekler dünyaya getirdi. Ancak talihsiz bebekler aynı vücutta gözlerini dünyaya açtı. Aynı beden ama ayrı iki beyin ve ayrı iki yüz…

Şu anda sağlık durumları iyi gibi görünse de doktorlar her şeye rağmen temkinli hareket etmek istiyor ve bebeklerin hastaneden çıkarılmasına izin vermiyor. Mucize bebeklerin iki yüzü iki beyni var. Ancak onlar bir bedene ve aynı organlara bağlılar.

Bebeklerin babası Simon Howie “Tek bir bedende olsalar da biz onların ikiz olarak görüyoruz. Herşeye rağmen onlar bizim kızlarımız ve onları çok seviyoruz” diyor.

sir1.jpg

Zor bir durumları olan minik ikizlerin adları ise “İnanç” ve “Umut”… Bu sıradışı durumu Renee Young ve Simon Howie çifti aslında doğumdan önce ultrasonda öğrenmiş. Ancak tıbben yapılacak bir şey maalesef bulunmuyor.

Dünyada kaydedilen çift yüzlü bebek vakasının sayısı 35… Ancak içlerinden hiçbiri hayatta kalmayı başaramamış.

sir2.jpg

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.