1. HABERLER

  2. SPOR

  3. BİR BOMBA DAHA! YILDIZ KALECİ BEŞİKTAŞ'TA!
BİR BOMBA DAHA! YILDIZ KALECİ BEŞİKTAŞ'TA!

BİR BOMBA DAHA! YILDIZ KALECİ BEŞİKTAŞ'TA!

Tolga imzayı attı!

A+A-

Trabzonspor'un milli kalecisi Tolga Zengin, takımından kesin olarak ayrılıyor.

Trabzonspor'da mutlu olmayan milli kaleci Tolga, Beşiktaş ile ön protokol anlaşmasını imzaladı. Tolga'nın bonservis sorunun da en geç 48 saat içinde çözüleceği belirtiliyor.

Teknik direktörden futbol şubesine kadar sezona birçok yenilikle başlayan Beşiktaş, başkanlık seçimi ve transfer görüşmeleriyle de oldukça yoğun bir haziran ayı geçirdi. Teknik adam koltuğuna Slaven Bilic'i getiren siyah beyazlılar, Önder Özen yönetiminde daha önce takip ettikleri oyuncularla da ya masaya oturdu ya da resmi imza attırdı.

İmzalar an meselesi
Yerli transferlere öncelik veren Beşiktaş, Tolga Zengin isminde de oldukça önemli bir yol kat etti. Siyah-beyazlılar Trabzonspor'da mutlu olmayan milli kaleci Tolga ile ön protokol anlaşmasını imzaladı. Tecrübeli kaleciyle 3 yıllık ön protokol yapan Beşiktaş yönetimi en geç 48 saat içinde Trabzonspor'la olan bonservis sorununu çözmek istiyor.

Bordo-mavililer görüşmelerin başlangıç aşamasında oldukça yüksek bir bonservis bedeli istemiş ancak Tolga'nın gitmekte ısrar etmesi yüzünden bu bedelde indirime gitmek zorunda kalmıştı. Önce Tolga ile anlaşan Beşiktaş ise ardından Trabzonspor yönetimini ikna yolunu aramıştı.

Kariyerinde Trabzonspor dışında başka takımda oynamayan Tolga Zengin, sezon ortasında Şenol Güneş'in görevden alınmasını içerlemiş ve ayrılma kararını almıştı. Tolga ile Beşiktaş arasındaki resmi imzaların birkaç gün içinde atılması bekleniyor.

 

eurosport

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.