1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BİR BUÇUK AY İÇİNDE İKİ KEZ! ŞİMDİ BAŞARILI OLDULAR!
BİR BUÇUK AY İÇİNDE İKİ KEZ! ŞİMDİ BAŞARILI OLDULAR!

BİR BUÇUK AY İÇİNDE İKİ KEZ! ŞİMDİ BAŞARILI OLDULAR!

Yarım trilyon soydular!

A+A-

 

LİMASOL’DAKİ BİR SÜPERMARKETE AİT 178 BİN EURO ÇALINDI

RMMO SUBAYININ ARACINA BOMBA

Limasol’daki bir süpermarketin, bir buçuk ay içerisinde iki kez soyguncuların hedefi olduğu ve ilk seferde başarılı olamayan soyguncuların bu kez süpermarkete ait 178 bin Euro’yu çalmayı başardıkları haber verildi.

Özel bir güvenlik şirketine ait görevlinin dün süpermarkete gidip, buradan bir bankaya yatırmak üzere içerisinde para dolu çantayı teslim aldığını ve arabayla yola çıktığını yazan Alithia gazetesi, içerisinde soyguncuların bulunduğu aracın ise, kendilerine çarpmak suretiyle bunun önünü kestiğini ve araçtan inen soyguncuların güvenlik görevlilerini yaralayıp soyduğunu kaydetti.

Parayı çalan, aynı zamanda silahlı ve yüzleri kapalı olan soyguncuların daha sonra ortadan kaybolduğunu belirten gazete, soyguncuların kendi bindikleri arabayı ateşe verdiklerini ekledi.

RMMO SUBAYININ ARACINA BOMBA

Öte yandan gazete başka bir haberinde ise, Rum Milli Muhafız Ordusu’nda (RMMO) görevli bir binbaşının evinin önünde park halinde bulunan aracına yerleştirilen yüksek tahrip gücüne sahip el yapımı bombanın, geçtiğimiz Pazartesi sabaha yakın patladığını yazdı.

Araçta maddi hasar meydana geldiğini belirten gazete, Rum polisinin iki olayla ilgili araştırmasının da sürdüğünü ekledi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.