1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BİR DAHA TÖVBE
BİR DAHA TÖVBE

BİR DAHA TÖVBE

Bir daha tövbe

A+A-

Aşırı alkolün etkisiyle sokak lambalarına ateş açmakla suçlanan Ekrem Sorakın 20 gün sonra tutuklandı

Çiğdem AYDIN
Güzelyurt’ta 10 Temmuz tarihinde meydana gelen ve bölgede endişeye neden olan elektrik lambalarına silahla ateş açma olayının faili polisin titiz çalışması sonucu yakalandı.
Olayın arından soruşturma başlatan polis, olay yerinde av tüfeği fişengine ait kapsüller bulmuştu. Yapılan araştırma sonucu kapsüllerin Ekrem Sorakın’a ait olduğu tespit edildi. Sorakın, 20 gün sonra gözaltına alınarak dün tutuklama talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.
Duruşmada iddiaları aktaran polis,10 Temmuz tarihinde Güzelyurt’ta yol içindeki sokak lambalarına av tüfeği ile ateş açıldığını belirterek, olay yerinde bulunan tüfek kapsüllerinin incelenmesi sonucunda kapsüllerin zanlı Ekrem Sorakın'a ait olduğunu tespit ettiklerini ifade etti. Zanlının önceki gün tespit edilerek tutuklandığını ve adına kayıtlı olan av tüfeğinin emare olarak alındığını kaydeden polis, zanlı hakkında başlatılan soruşturmanın devam ettiğini, alınması gereken ifadeler ve incelenen kamera görüntüleri olduğunu ifade ederek, zanlının 2 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti. Talebi değerlendiren mahkeme 2 gün tutukluluk kararı verdi. Mahkemede oldukça üzgün olduğu gözlemlenen zanlının olay esnasında alkollü olduğu iddia edildi.

Diyalog

 

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.