1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BİR DAHA YAPMA AHMET...
BİR DAHA YAPMA AHMET...

BİR DAHA YAPMA AHMET...

Bir daha yapma Ahmet ...

A+A-

 

İskele bölgesinde toplam değeri 16 bin TL olan araç motoru ve malzemelerini çaldığı iddia edilen ve benzer suçu bulunan zanlı şimdilik serbest

İskele bölgesinde toplam değeri 16 bin TL olan araç motoru ve malzemeleri sirkat ettiği iddiası ile tutuklanan Ahmet Özsakallı dün teminat maksatlı Gazimağusa Kaza Mahkemesinde Yargıç Ayşen Toroslu’nun huzuruna çıkarıldı.

Mahkemeye olayı aktaran İskele Polis Müdürlüğüne bağlı Adli Şube Amirliğinde görevli polis memuru Ozan Kuşak, zanlının 15 ve 16 Ekim 2014 tarihlerinde Boğaziçi köyünde Tamer Sancakoğlu’na ait 2 bin 500 TL değerinde traktör aksanlarını, 29 Kasım ile 3 Aralık 2014 tarihleri arasında ise İskele sanayi bölgesinde Mustafa Bayramoğlu’na ait makinist garajının arkasında bulunan 5 bin 900 TL değerindeki 2  adet araba motoru ile 7 adet araba şanzımanını ve İskele’de sakin Sinan Yılmaz’a ait makinist garajının arka kısmında bulunan 2 adet bahçe motoru, 7 adet araç şanszımanı ve 2 adet sandal parçasını sirkat ettiğini söyledi. İskele Sanayi bölgesindeki dükkanın arkasından alınan tekerlek izleri ile zanlının aracının tekerlek izlerinin uyuşması üzerine zanlının tespit edildiğini ve konu suçları işlediğinin belirlendiğini aktaran Kuşak, soruşturmanın tamamlandığını ifade ederek zanlının uygun bir teminat ile serbest bırakılmasını talep etti.

Benzer meselesi var
Savcı Ayşe Kaymak’ın sorusu üzerine Kuşak, zanlının benzer bir meseleden teminat ile serbest olduğunu söyledi. Huzurundaki şahadeti dinleyen Yargıç Ayşen Toroslu, zanlının KKTC vatandaşı muteber bir kefilin 30 bin TL’lik şahsi kefaleti şartı ile serbest bırakılmasına karar verdi. Ayşen Toroslu ayrıca zanlının hafta bin en yakın polis karakoluna ıspat-ı vücutda bulunmasına emir verdi.

Diyalog

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.