1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BİR EVLADIN BABASINA ACI VEREN SON GÖREVİ...
BİR EVLADIN BABASINA ACI VEREN SON GÖREVİ...

BİR EVLADIN BABASINA ACI VEREN SON GÖREVİ...

BİR EVLADIN BABASINA ACI VEREN SON GÖREVİ...

A+A-

Dün sabah oğlu Derviş Şentan ile Gülseren Kışlası bölgesinde bulunan Famagusta Su İşletmeleri’ne ait arıtma tesisin filtrelerini değiştirmek için dalan Levent Şentan bir daha daldığı denizden çıkamadı.

Mağusa Gülseren Kışlası bölgesinde denizin altında su arıtma tesisinin filtrelerini değişen Kıbrıs Türk Petrolleri’nin dalgıcı 51 yaşındaki Levent Şentan, variller ve filtreler arasına sıkışarak kemikleri kırıldı ve boğularak yaşamını yitirdi.

LEVENT ŞENTAN’IN CANSIZ BEDENİNİ OĞLU ÇIKARDI…

Kıbrıs Türk Petrolleri’nin dalgıcı olan Levent Şentan dün sabah oğlu Derviş Şentan ile Famagusta Su İşletmeleri’ne ait, karadan yaklaşık 400 metre açıkta ve 9 metre derinlikte bulunan arıtma tesislerinin filtrelerini değişmek için daldı. Saat 09:30 raddelerinde ise Derviş Şentan babası Levent Şentan’ın deniz altında kasıldığını fark ederek geri daldı ve babasının cansız bedenini çıkardı. Oğlu Derviş Şentan tarafından denizden cansız bedeni çıkarılan Levent Şentan’ın cesedi Mağusa Devlet Hastanesi Morgu’na kaldırıldı. Levent Şentan’ın acı haberini alan aile hastaneye akın etti. Şentan’ın eşi ve çocukları ile kız kardeşleri ölüm haberini almalarının ardından sinir krizleri geçirdi. 

TANSİYON HASTASIYDI…

Levent Şentan’ın tansiyon hastası olduğunu söyleyen oğlu Derviş Şentan, “Babama artık bu işi bırakmasını söyledim. Bırakmadı. Polisin işini de biz yapıyorduk. Denizden cesetleri biz çıkarıyorduk. Şimdi de babamı çıkardım” dedi.

OTOPSİ SONUCU: BOĞULMA…

Dün Mağusa Devlet Hastanesi’nde yapılan otopside Levent Şentan’ın variller ve filtreler arasına sıkışarak kemiklerinin kırıldığı ve boğularak öldüğü tespit edildi. Şentan’ın bugün İskele’de toprağa verilmesi bekleniyor.

Detay

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.