1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BİR GARİP HIRSIZLIK!
BİR GARİP HIRSIZLIK!

BİR GARİP HIRSIZLIK!

Bir garip hırsızlık!

A+A-

Mehmet Nurçelik, evinin önüne park ettiği, çalıştığı işyerine ait Isuzu Van aracının bazı aksamlarının çalındığını kaydetti
 
PLAKA, TAMPON VE KAPIYI ÇALDILAR… Kızılbaş bölgesinde, 42 yaşındaki Mehmet Nurçelik’in, evinin önünde park halinde bıraktığı Isuzu Van aracının kapısı, tamponu ve plakası çalındı.

Emine UYSAL

Lefkoşa’da Kızılbaş bölgesinde, 42 yaşındaki Mehmet Nurçelik, evinin önünde park halinde bıraktığı Isuzu Van aracının kapısı, tamponu ve plakasının çalınmasıyla şok yaşadı.

Asaf Cemal Sokak’ta 22 numaralı evde ikamet eden Mehmet Nurçelik, evinin önüne park ettiği ve çalıştığı Erhun & Ekrem Construction’a ait HB 813 plakalı van aracı, dün sabah kapısı, ön tamponu ve plakası sökülmüş halde buldu.

Mehmet Nurçelik, “Arabayı evimin önündeki boş araziye park ettim. Dün gece saat 01.30’a kadar evimizin önünde oturduk. Sabah 07.15’te işe gitmek için evimden çıkıp, arabaya yöneldiğimde yolcu kapısının, ön tamponun ve plakanın çalınmış olduğunu gördüm. Şok oldum. Hemen polisi aradım. Hatta o kadar şoktaydım ki, evimin adresini polise yanlış vermişim. Polisi ikinci kez aradığımda doğru adresi verebildim” dedi.

Nurçelik, “Aracın içi de karıştırılmış. Böyle bir olayı yaşamanın üzüntüsü içindeyim. Sabah arabanın yanında elimde işe götüreceğim yemekle kalakaldım. Polisi aradım, gelmelerini bekliyorum” dedi.

Kıbrıs

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.