1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. BİR GÜN BOYUNCA CESEDE BAKTILAR!
BİR GÜN BOYUNCA CESEDE BAKTILAR!

BİR GÜN BOYUNCA CESEDE BAKTILAR!

Önce anneleri evi terk etti. Sonra babaları kalp krizi geçirdi. Yürekleri burkan acı olayda tek başına kalan 3 küçük çocuk…

A+A-

Fransa'nın doğusunda yer alan Loirraine bölgesindeki Stenay kasabasında yaşayan ve anneleri bir süre önce evi terk eden 4, 9 ve 11 yaşlarında üç çocuğun, kalp krizinden ölen 46 yaşındaki babalarının cenazesi ile evde çaresiz tam bir gün geçirmeleri Fransız kamuoyunu derinden sarstı.

11 yaşındaki erkek çocuğun, perşembe günü sabah kalktığında babasının cesedini bulunca, yetkililere haber vermek yerine, diğer kardeşlerini okula bıraktığı ortaya çıktı. Akşam saatlerinde okul dönüşü evde toplanan üç küçük çocuk yine yetkililere haber vermek yerine, babalarını cesedi başında geceyi geçirdi.

Fransız yetkililer, en küçük kızın ana okuldaki öğretmenine babasının ölümünü söylemesi üzerine ancak durumdan haberdar oldu. 11 yaşındaki erkek çocuk, polise verdiği ilk ifadede, ''kendisinin, kız kardeşlerinden alınıp başka eve verilmesinden korktuğu için yetkilileri haberdar etmediğini'' söyledi.

Polis, evi terk eden ve kendisinden haber alınamayan 37 yaşındaki anneyi arıyor. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.