1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BİR GÜN TUTUKLU KALDI...
BİR GÜN TUTUKLU KALDI...

BİR GÜN TUTUKLU KALDI...

Sonuçlar henüz çıkmadı;

A+A-

 

Ercan Havaalanı’ndan ülkeye giriş yaptığı esnada üzerinde uyuşturucu madde bulunan Hayrettin Kerpiç bir gün süren tutukluluğun ardından dün teminata bağlanmak üzere mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede mesele ile ilgili şahadet veren Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Erkan Karam mesele ile ilgili olguları aktardı. Polis memuru Karam, 18 Şubat tarihinde Ercan Havaalanı’ndan ülkeye giriş yapan zanlının üzerinde narkotik detektör köpeği Üzüm’ün tepki vermesi sonucu arama yapıldığını ve tasarrufunda yaklaşık olarak 4 gram hintkeneviri türü uyuşturucu madde ele geçirildiğini söyledi.

Uyuşturucu maddenin laboratuara gönderildiğini, sonuçların henüz çıkmadığını kaydeden Karam, zanlının serbest kalması halinde soruşturmanın geri kalan kısmına etki edemeyeceğini dile getirdi. Karam, KKTC’de çalışma izni ile bulunan zanlının davalarında hazır olması için teminata bağlanmasını talep etti.

Yargıç Meltem Dündar, yurtdışına çıkış yasağı, haftada bir gün ispat-ı vücut yapması, 3 bin TL nakit teminat yatırması ve KKTC vatandaşı bir kefilin 30 bin TL tutarında kefalet senedi imzalaması şartları ile zanlının tutuksuz yargılanmasına karar verdi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum