1. HABERLER

  2. SPOR

  3. "BİR HATA YAPTIM"
"BİR HATA YAPTIM"

"BİR HATA YAPTIM"

Geçitkale Spor Kulübü futbolcusu “Bir hata yaptım”

A+A-

Gümrüksüz sigara ve kanunsuz uyuşturucu madde tasarrufu iddiası ile geçtiğimiz hafta tutuklanan futbolcu Mustafa Ergazi bir basın açıklaması yaptı.

Gümrüksüz sigara ve kanunsuz uyuşturucu madde tasarrufu iddiası ile tutuklanan  ve aleyhine dava getirilen Geçitkale Spor Kulübü futbolcusu Mustafa Ergazi,  bir basın açıklaması yaparak gümrüksüz sigara tasarrufu ile ilgili suçlamayı reddetti. Kanunsuz uyuşturucu madde tasarrufu iddiası ile ilgili “Bir hata yaptım” diyerek çevresinden özür dileyen Ergazi, miktarın basında belirtildiği gibi 1 gram değil 100 miligram olduğunu savundu..  

 

Ergazi’nin açıklamasının tam metni şu şekilde:
“Herkesin bildiği üzere geçen hafta Cumartesi gecesi uyuşturucu ve gümrüksüz mal tasarrufu suçlarından şüpheli olarak göz altına alındım 5 gece içeride kaldım ve mahkemede davanın görüleceği tarihe kadar tutuksuz yargılanmak için serbest bırakıldım. Gazetelerde, facebooklarda, okuduğum haberlerde anladım ki bu ülkede bir insanı harcamak, yok etmek, geleceğini düşünmeden yorum yapmak çok kolay. Sizler benim ne için itham edildiğimi bilmeden beni harcayan haber yapanlar bu haberleri neye dayanarak yapıyorsunuz bilmiyorum. Evimde yapılan aramadan bahsediyorsunuz ama öyle bir şey yok, ben kendim polise elimdeki Hintkeneviri parçasını kendim teslim ettim. 1 gram olarak yapdığınız haberlerdeki madde yazdığınızın 10’da 1’i kadar yani 100 mg dır. Ben bu suçumu kabul ediyorum bir hata yaptım ve kendi kendime kendimi rahatlatmak için yaşadığım kötü olaylardan kendimi bir an olsun uzaklaştırabilmek için uyuşturucu kullandım  yönünde bahane üretmiyorum. Bir hata yaptım cezamıda çekeceğim ancak, diğer konuyla kesinlikle benim bir alakam yoktur, çalıştığım sigara fabrikasında üretilen 10 box sigara tasarrufumda değil yakınından geçtiğim bir bölgede bulunmuş, tekrar ediyorum üzerimde veya arabada değil yakınından geçtiğim bir bölgede bulunmuş. Nerede bulunduğunu bile inanın hala daha bilmiyorum. Enteresan bir şekilde fabrikada yapılan sayımdada  eksik yokmuş, bölgede yapılan araştırmalarda kamera kayıtları inceleniyor, o sigaralar limandan nasıl çıktı nasıl oraya gitti bilgim yok, ben polise gereken bilgileri verdim olayların bu şekilde geliştiğini herkesin bilmesini isterim. Bu kötü günlerimde yanımda olan başta eşim ve ailem, arkadaşlarım çevrem beni yalnız bırakmadığınız için hepinize çok teşekkür ederim. Kimin yanımda olduğunu kimin iyiliğimi istediğini kimin haddini bilmeden yorum yaptığını gördüm. Bu haberlerin basında bu şekilde yayınlanması beni çok üzdü, bu konuda herkesten özür dilerim, çok pişmanım. Bu benim hayatım boyunca yaptığım en büyük hatadır ve ben bu hatamı içimde yeterince yaşıyorum ama yaptığınız yorumlar sadece beni etkilemiyor, bunu bilin Ben Herşeyden önce 3 buçuk yaşında bir erkek çocuğu babasıyım, Bir Eşim, Bir Evladım, Bir Kardeşim, Bir Arkadaşım...”
 
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.