1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Bir ısırığı 4 saatlik orgazm
Bir ısırığı 4 saatlik orgazm

Bir ısırığı 4 saatlik orgazm

Bu meyveye dikkat...

A+A-

Brezilya'da yaşayan Maria Layton kızı Siri'ye vermek üzere olduğu muzun içinde son anda bir beyazlık fark etmesiyle çocuğunun hayatını kurtardı. Annenin beyazlık sandığı tümseğin bir örümcek kozası olduğu, üstelik ısırdığında zehriyle 4 saatlik bir orgazm-ereksiyona neden olduğu ortaya çıktı!

Brezilya'da yaşayan Maria Layton kocasının aldığı muzu neredeyse altı yaşındaki kızı Siri'ye verecekti ki muzun üzerindeki beyazlığı fark etti. Phoneutria nigriventer yani bilinen ismi ile Muz örümceğinin bir ısırığı erkeklerde 4 saat süren bir erkeksiyona neden olduğu tespit edildi.

MUZ KOSTA RİKA'DAN GELMİŞ!

Daily Mail'in haberine göre, muza gözle görülür şekilde büyük bir yuva yapan zehirli örümceğin, Kosta Rika'dan süpermarkete sevk edildiği iddia ediliyor.Bayan Layton, örümceği ilk fark ettiği o korkunç anı şöyle anlattı:

'Kocam bir gün önce muz almıştı. Kızım Siri bir muz istedi. Muzun üzerinde bir beyazlık vardı, bu yüzden başka bir muz vermek istedim fakat onun üzerinde de daha büyük bir beyazlık vardı ve iyice incelediğimde bunun büyük bir örümcek kozası olduğunu anladım. Daha önce örümceklerin meyvelere yerleşebileceğine ilişkin haberler görmüştüm, bu yüzden koza görünce Google'dan araştırma yaptım ve örümcek olduğuna emin oldum' dedi.

ZEHİRLİ ÖRÜMCEKLER NEDEN MEYVELERE YERLEŞİR?

Zehirli örümceklerin meyvelere yerleşmesi vakası konusunda bu ilk değil... Brezilya'da daha önce bir aile de muz arasında bir ölümcül Wandering isimli örümcek bulmuştu.

BREZİLYA'DAKİ ÖRÜMCEKLER NE KADAR ZEHİRLİ?

Brezilya’da sıkça görülen Wandering örümcekleri ?bir ısırığıyla karşısındaki insana 4 saatlik orgazm yaşatmaktadır.Phoneutria nigriventer yani bilinen ismi ile Muz örümceğinin bir ısırığı erkeklerde 4 saat süren bir erkeksiyona neden olduğu tespit edildi.

Georgia Tıp Fakültesi uzmanları Güney ve Orta Amerika’da görülen muz örümceğinin ısırığının bu yan etkisinin ereksiyon bozukluklarıyla ilgili tıbbi müdahalelerde çığır açabileceğini düşünüyor.

OKSİJEN YETERSİZLİĞİDNEN ÖLDÜRÜYOR!

Ancak örümceğin ısırığında ki tek etki bu değil elbette. Uzun ereksiyonlar kas kontrolünün kaybı, şiddetli acı ve zorlukla nefes alma sonucunu doğuruyor. Eğer panzehir verilmezse kişi, oksijen yetersizliğinden ölebiliyor.

Doktor Kenia Nunes, “Bu örümceğin zehri, zengin karışıma sahip moleküller içeriyor. Bu yüzden bir insan bu örümcek tarafından ısırıldığında farklı semptomlar gözlemleniyor. Bunlar arasında penisin sürekli olarak ereksiyon halinde olmasına neden olan priapism de bulunuyor” dedi.

Cinsel Tıp dergisinde yayınlanan araştırmasında Nunes, fareler üzerinde yapılan deneylerde zehirdeki toksinin ereksiyon bozukluğunu normalleştirebildiğini anlatıyor.

28311995.jpg

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.