1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. BİR KAMYONET YEM BAĞIŞLADI
BİR KAMYONET YEM BAĞIŞLADI

BİR KAMYONET YEM BAĞIŞLADI

Mehmet Kumser, kitap satışından elde ettiği parayla barınağa mama bağışı yaptı

A+A-

Kıbrıslı tanınmış inşaat müteahhidi Mehmet Kumser (Skylap), Lefkoşa Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Kuzey Kıbrıs Hayvanları Koruma Derneği Başıboş Hayvan Barınağı’na 400 kilo mama bağışında bulundu.
Son 20 yılın toplumsal sorunlarını mizahi bir dille ele aldığı “İğneci” adlı kitabının satışlarından elde ettiği gelirle barınaklara bağış yapan Mehmet Kumser, 3. kitabını eylül ayında yayımlayacağını da açıkladı.
Kuzey Kıbrıs Hayvanları Koruma Derneği Başkanı Tomris Güven, barınaklarına ikinci kez bağış yapan Mehmet Kumser’e bir de teşekkür belgesi takdim etti.
Mehmet Kumser, kitap satışından elde ettiği gelirle üç kez mama bağışı, bir kez de Karpaz’daki eşeklere saman bağışı yaptığını söyledi.
Kitap satışından elde edeceği tüm geliri hayvanların korunması için harcayacağını dile getiren Kumser, 3. kitabını eylül ayında yayımlamayı planladığını kaydetti.

Güven: Herkesten yardım bekliyoruz
Barınağa ikinci kez bağış yapan Mehmet Kumser’e minnettar olduklarını söyleyen Tomris Güven, tüm halkın yardım ve ilgisini beklediklerini kaydetti.
Vatandaşların barınaktaki köpeklere yuva bulmada yardımcı olabileceklerini de ifade eden Güven, Lefkoşa Türk Belediyesi’nin de barınakta yapılacak tadilat için katkı koymasını beklediklerini vurguladı.
Yeni yasanın meclisten geçtiğini, ancak tüzük çalışmalarının tamamlanmadığını belirten Tomris Güven, “Umarım seçimden sonra verilen sözler yerine getirilir” dedi.

KIBRIS

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.