1. HABERLER

  2. KÜLTÜR-SANAT

  3. “BİR KİBRİT KUTUSU BEYAZ PEYNİR"
“BİR KİBRİT KUTUSU BEYAZ PEYNİR"

“BİR KİBRİT KUTUSU BEYAZ PEYNİR"

Gazimağusa Belediyesi’nin bu ay tiyatro severleriyle buluşturacağı Lefkoşa Belediye Tiyatrosu’nun yeni oyunu “Bir Kibrit Kutusu Beyaz Peynir" yarın ve Salı akşamı saat 20:00’da Mağusa Kültür ve Kongre Merkezi’nde sahneleniyor.

A+A-

Gazimağusa Belediyesi’nin  bu ay tiyatro severleriyle buluşturacağı Lefkoşa Belediye Tiyatrosu’nun yeni oyunu “Bir Kibrit Kutusu Beyaz Peynir" yarın ve Salı akşamı saat 20:00’da Mağusa Kültür ve Kongre Merkezi’nde sahneleniyor.

Nehir Demirel’in yazdığı ve yönettiği “Bir kibrit kutusu beyaz peynir” oyununda Osman Ateş, Melek Erdil, Hatice Tezcan, Asu Demircioğlu, Erdoğan Kavaz, Barış Refikoğlu, Cem Aykut, Aytunç Şabanlı, Melihat Melis Beşe rol alırken, büyük patronun sesini de Osman alkaş canlandırıyor. Oyunun dramaturjisini Aliye Ummanel, dekor-kostüm tasarımını Özlem Deniz Yetkili, Işık Tasarımını Fırat Eseri, Reji Asistanılığını Erdoğan Kavaz, Dekor Realizatörü Rıza Şen, Işık Uygulamasını Mehmet Eseri, Müzik-Efekt Seçimini Osman Ateş, Efekti Umut Ersoy, Sahne İşçiliğini Mehmet Demir, Afiş-Broşür ve Fotoğrafı Umut Ersoy, Halkla İlişkileri Ceren Aktunç ve İdari Amirliğini Ülgen Hafız yapıyor.

Biletler koltuk numaralı olarak 15 TL fiyatla Gazimağusa Belediyesi Halkla İlişkiler Birimi’nden temin edilebiliyor. Daha ayrıntılı bilgi 630 0 500 nolu telefonu aranabiliyor.

TAK

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.