1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BİR KİŞİ ARANIYOR
BİR KİŞİ ARANIYOR

BİR KİŞİ ARANIYOR

Üç gündür soruşturma amacıyla poliste tutuklu bulunan Mustafa Kötüz isimli zanlı, dün mahkemeye çıkarıldı ve

A+A-

Girne’de geçtiğimiz gün yapılan operasyonda ele geçirilen ve eroin olduğuna inanılan kanunsuz uyuşturucu maddeyle ilgili polis soruşturması devam ediyor.

Üç gündür soruşturma amacıyla poliste tutuklu bulunan Mustafa Kötüz isimli zanlı, dün mahkemeye çıkarıldı ve hakkında üç gün daha tutukluluk emri alındı.

Girne Kaza Mahkemesi’nde görülen ek tutukluluk duruşmasında polis memuru Mustafa Zor, iddia makamının tanığı olarak dinlendi. Polis memuru Zor, polis tarafından bir evde yapılan aramada foil kağıdın içerisinde eroin olduğuna inanılan kanunsuz uyuşturucu madde ele geçirildiğini söyledi. Zor, meseleyle ilgili zanlı Mustafa Kötüz’ün tutuklandığını belirterek, meseleyle ilgili bir kişinin de arandığını dile getirdi.

Zanlının kan ve idrar örneklerinin alındığını anlatan Zor, söz konusu maddenin incelenmesi için laboratuvara gönderildiğini aktardı. Zanlı hakkındaki soruşturmanın devam ettiğini anlatan Zor,  soruşturmanın selameti için zanlının üç gün süreyle daha poliste tutuklu kalmasını istedi.

Tutukluluk talebine itiraz edilmemesinin ardından Ceza Davaları Yargıcı Gökan Asafoğulları, talep edilen süreye emir verdi.

Kıbrıs

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.