1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BİR KÖY AĞLIYOR
BİR KÖY AĞLIYOR

BİR KÖY AĞLIYOR

Bir köy ağlıyor

A+A-

Pınarlı’nın sevilen muhtarı Halil Öztürk, banyoda kalp krizi geçirerek 53 yaşında hayatını kaybetti.

Gazimağusa’ya bağlı Pınarlı köyünden, dün sabah saatlerinde acı bir haber geldi. Pınarlı Köyü Muhtarı 53 yaşındaki Halil Öztürk Kemaloğulları, evinin banyosunda saat 10.00 sıralarında şuuru kapalı olarak bulundu. Geçitkale Sağlık Ocağına ait ambulansla beraber müdahale etmek için olay yerine gelen sağlık ekibi, Halil Öztürk Kemaloğulları’nın nabzının durduğunu belirledi.
Derhal Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne doğru yola çıkarılan Kemaloğulları yol boyunca ve getirildiği hastanede doktorlar tarafından hayata döndürülmeye çalışıldı. Ancak tüm uğraşlar yetersiz kaldı. Halil Öztürk Kemaloğulları’nın yaşama veda ettiğine dair acı haber ailesine bildirildi.

Bahçeden dönüp duşa girdi…
Diyalog muhabirinin elde ettiği bilgilere göre, beklenmedik bir şekilde 53 yaşında hayatını kaybeden Halil Öztürk Kemaloğulları dün sabah erken saatlerde bahçesine çalışmaya gitti.  Çalıştıktan sonra evine dönen Kemaloğulları banyoya girdi. Banyodan çıkmayan Kemaloğulları, saat 10.00 sıralarında ailesi tarafından şuuru kapalı vaziyette bulundu.

Elektrik akımına kapıldığı iddia edildi ancak…
Kemaloğulları’nın, elektrik akımına kapılarak yaşamını yitirdiği iddia edildi. Ancak Diyalog muhabirinin elde ettiği bilgilere göre, Kemaloğulları’na ilk müdahaleyi yapan ekip elektrik akımına kapıldığına ait bir bulguya rastlamadı. Poliste iddia üzerine soruşturma başlatırken elektrik kurumundan bir ekibin evde inceleme yaptığı belirtildi.  
Yetkililerden alınan bilgiye göre, Halil Öztürk Kemaloğulları, banyoda geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.
Polisten yapılan açıklamada ise, Kemaloğulları’nın kesin ölüm nedeninin bugün Gazimağusa Devlet Hastanesi’nde yapılacak olan otopsinin ardından belirleneceği bildirildi.

Bütün Pınarlı acı içinde
Pınarlı’da 3 dönem üst üste muhtar seçilen Halil Öztürk Kemaloğulları bütün köy tarafından çok sevilen biriydi. Kemaloğulları’nın ölümü karşısında büyük acı yaşayan Pınarlı köyü sakinleri, yeri doldurulmayacak bir muhtarı, en önemlisi bir insanı kaybettiklerini söyleyerek yaşadıkları acıyı dile getirdi. Kemaloğulları’nı talihsiz olaydan 10 dakika önce gördüğünü söyleyen komşusu, “Aracını evin önüne park etti bana seslendi içeri girdi ve ne yazık ki 10 dakika sonra bu durum yaşandı” şeklinde konuştu.

Ailesine çok düşkündü
Evli, 3 çocuk ve bir torun sahibi olan Pınarlı Köyü Muhtarı Halil Öztürk Kemaloğulları ailesine düşkünlüğü ile de tanınıyordu. Geçtiğimiz aylar içerisinde eşi Şerife, oğulları Kemal , Berk ve kızı Meliha ile beraber aile fotoğrafı çektiren Kemaloğulları bu fotoğrafı facebook hesabında da paylaşmıştı. Halil Öztürk Kemaloğulları’nın  bugün yapılacak otopsinin ardından köyü Pınarlı’da toprağa verilmesi bekleniyor.

Diyalog

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.