1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. BİR MİLYON KİMİN?
BİR MİLYON KİMİN?

BİR MİLYON KİMİN?

19 kişiden biri 2014 yılını milyoner olarak karşılayacak

A+A-

45.000 kişinin başvurduğu yarışma programı “BİR MİLYON KİMİN?”de ekranda yarışacak 19 kişi belirlendi.

Toplam 13 bölüm yayınlanacak ve yılbayı gecesi gerçekleşecek finali ile bir milyon liralık ödülün sahibine verileceği yarışma adayların belirlendiği elemeler boyunca jüri üyelerine ve izleyenlere bazen eğlenceli bazen zor anlar da yaşattı.

Okan Bayülgen’in yarışmanın İstanbul Elemelerinde sorduğu “Avrupalıların sakalının kızıla çalması nedeniyle Barbarossa (Kızıl Sakal) olarak adlandırdığı, Preveze Deniz Savaşında kaptan-ı derya olarak Haçlı donanmasını yenilgiye uğratan Osmanlı denizcisi kimdir?” sorusuna bir türlü cevap veremeyen yarışmacıya jüri üyeleri Okan Bayülgen, Bülent Özveren ve Gülben Ergen’in yardım çabaları, eleme yayınlarının en çok konuşulan konusu oldu...

Yine bir yarışmacı karşısında birbirleriyle tartışmaya giren Jüri Üyeleri Okan Bayülgen ve Gülben Ergen arasında yaşanan “Ben Kurabiye değilim!” polemiği de sosyal medyayı günlerce meşgul etti.

Okan Bayülgen, Bülend Özveren ve Gülben Ergen’in jüri üyesi olduğu yarışmanın ilk bölümü 18 Ekim Cuma akşamı yayınlanacak. 19 kişi, her hafta kendilerine daha önce verilen kitaptaki 10.000 sorunun cevaplarını doğru bilerek, milyoner olmaya çalışacaklar.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.