1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. BİR MUCİZE GERÇEKLEŞTİ!
BİR MUCİZE GERÇEKLEŞTİ!

BİR MUCİZE GERÇEKLEŞTİ!

Bir aile yok olabilirdi ama...

A+A-
10 kişilik bir ailenin, AirAsia'ya ait QZ8501 sefer sayılı kaybolan uçağın saatini yanlış bildikleri için uçağa binemediği açıklandı.

Endonezyalı 10 kişilik bir ailenin, ülkenin Surabaya kentinden Singapur’a giderken 162 kişiyle kaybolan AirAsia’ya ait QZ8501 sefer sayılı uçağı, saatini yanlış bildikleri için kaçırdığı açıklandı. Olay “mucize” olarak nitelendirildi.

AFP’nin haberine göre, olay hakkında konuşan 36 yaşındaki Christianawati, ailecek yeni yılı kutlamak üzere Singapur’a gitme planları yapıklarını belirtti ve olayı şu sözlerle anlattı: “Ailecek 7 buçuktaki bir uçağa bilet almıştık ancak AirAsia bu uçuşu iki saat erkene almış. Firma 15 ve 16 Aralık ’ta email göndermiş ve bizi aramış, ancak biz bunları kaçırmışız. Sonuç olarak, 7 buçukta olduğunu düşündüğümüz uçağa uygun şekilde havalimanına gittik ve bize, uçağımızın 5 buçuğa alındığını, dolayısıyla iki saat geciktiğimizi söylediler. Tabii ki çok sinirlendik. Yeni biletlerimizi alırken, diğer uçağın kaybolduğunu duyduk ve uçuşumuzu iptal ettik” sözleriyle yaşadıklarını anlattı.

Uçağın bulunmasını umut ettiklerini söyleyen Christianawati, “Duyduğumda şok oldum ve ağladım. Belki benim ve ailemin uçağa binmemesi Tanrı’nın planının bir parçasıdır. Bu gizli bir lütuftu. Umarım uçak bulunur ve herkes sağ salim kurtulur” dedi.

Radikal

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.