1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BİR ÖĞRETMENİN İSYANI;“ÇAĞDAŞ BELEDİYECİLİK BU MU?”
BİR ÖĞRETMENİN İSYANI;“ÇAĞDAŞ BELEDİYECİLİK BU MU?”

BİR ÖĞRETMENİN İSYANI;“ÇAĞDAŞ BELEDİYECİLİK BU MU?”

"Gönyeli belediyesinin son icraatı apartmanlara kedi yakalamak için kapan kurmak olmuştur."

A+A-

Arzu Nalbant isimli okurumuz sosyal medya hesabından Gönyeli Belediyesi ile ilgili çok sert iddialarda bulundu. “Yakın zamanda meydana gelen hayvan katliamlarına sessiz kalmış, zehirle dolu bölgeyi temizlemekten aciz bir tavır sergilemiştir. Gönyeli belediyesinin son icraatı apartmanlara kedi yakalamak için kapan kurmak olmuştur.” İddiasında bulunan Arzu öğretmenin paylaşımının tamamı aşağıdadır.

“Çocuklarımıza hayvan hakları ve hayvan sevgisi aşılamaya çalışıyoruz. Yüreklerinde, vicdanlarında hayvanlara yer açmak ve onlara koşulsuz sevginin önemini öğretmeye çalışıyoruz. Erdemli insanlar olmak, bu dünyada yalnız yaşamadığımızı öğretmek en önemli görevlerimizdendir. Ayrımcılık, ikiyüzlülük, benmerkezcilik, torpil, adam kayırmaca gibi değerlerin tavan yaptığı adamızda güzel değerleri vermek oldukça zor hale geldi. Halkımızın bir süre önce ümit bağladığı CTP sınıfta kaldı. Son kalelerinden Gönyeli Belediyesi ise gösteriş ve adam kayırmacılık dışında bir icraat gösterememiştir. Yakın zamanda meydana gelen hayvan katliamlarına sessiz kalmış, zehirle dolu bölgeyi temizlemekten aciz bir tavır sergilemiştir. Gönyeli belediyesinin son icraatı apartmanlara kedi yakalamak için kapan kurmak olmuştur. Oy avcılığı için yapmadıkları şaklabanlık kalmayan belediye ve parti bu şekilde hayvan katliamlarına sessiz kalarak ve kapan kurarak mı oy alacak?

22448201_10214678123893402_8628137620680487475_n.jpg

Çağdaş belediyecilik bu mu? Adam kayırarak istediğinin kaçak yapısını yıkıp istediğininkini yıkmayarak mı? İstediği yeri mühürleyip istediğini mühürlemeyerek mi? Efendiler hangi sol siyasette hayvan avcılığı vardır? Hayvan düşmanlığı vardır? Gösterin de görelim. Sizler kapana yakalandınız ama kendi kapanınıza.”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.