1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. “BİR TÜRLÜ DERDİMİZİ ANLATAMADIK”
“BİR TÜRLÜ DERDİMİZİ ANLATAMADIK”

“BİR TÜRLÜ DERDİMİZİ ANLATAMADIK”

“BİR TÜRLÜ DERDİMİZİ ANLATAMADIK”

A+A-

Hava Trafik Kontrolörleri Sendikası Başkanı Cem Kapısız, hükümetle aralarında imzalanan protokolle ilgili açıklamalarda bulundu. Kapısız, Ulaştırma Bakanlığı ile imzalanan protokole, Çalışma Bakanlığı’nın da onur şahitliği yaptığını söyledi. Hava Trafik Kontrolörleri Sendikası Başkanı Cem Kapısız ADA haber ekibinin sorularını yanıtladı.

“BİR TÜRLÜ DERDİMİZİ ANLATAMADIK”

Hükümetle aralarında imzalanan protokolle ilgili açıklamalar yapan Kapısız, sorunlarına kayıtsız kalındığı siteminde bulundu ve şunları kaydetti; “Sendikamızın kuruluşundan beri mücadele ettiğimiz bazı haklarımız vardır. biz bunları sürekli söylerken hiç kaale alınmadık. Bunun üzerine çeşitli eylemler gerçekleştirmeye çalıştık. Gerek bir önceki hükümet olsun gerekse şu anki CTP-DP koalisyonu olsun sürekli yasaklarla karşılaştık. Bir türlü derdimizi anlatamadık.”

“PROTOKOL İMZALADIK”

Ulaştırma Bakanlığı ile sorunların çözümüne yönelik uzlaşı masasına oturulduğunu aktaran Kapısız, Çalışma Bakanlığı’nın da protokole onur şahitliği yaptığını açıkladı. Kapısız; “Başbakanımızın da her eylem yaptığımızda söylediği gibi bu işler masada çözülür lafı sonunda bir uzlaşı masası kurduk. O uzlaşı masasında çalışma bakanlığının da onur şahitliği yaptığı bir protokol imzaladık Ulaştırma Bakanlığı ile” dedi.

“ALMAYAN KESİMLERİNDE HAKKI VAR”
Hava Trafik Kontrolörleri Sendikası Başkanı Cem Kapısız son olarak şu sözleri kaydetti; “Bir ödenek bir çalışana verilecekse bu örtülü ödenekten bölünmez ki bunun bir yasası olur. Gündem de bir yasa var mıdır? Bilgim dahilinde değil. Tüm vardiyayı kapsayan bir hadiseden söz ediyoruz. Çünkü vardiya çalıp da kamuda bu tahsisatı alanlar kesimler vardır, yasada yeri vardır dolayısıyla almayan kesimlerin de hakkıdır.”

StarKıbrıs

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.