1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BİR YAŞAM SÖZ KONUSU!
BİR YAŞAM SÖZ KONUSU!

BİR YAŞAM SÖZ KONUSU!

Rasime Seracı, 17 yaşında engelli bir çocuğu olduğunu belirterek, belediye tarafından evinin önündeki kasisin sökülmesine isyan etti

A+A-

İnönü’de belediyenin yol içerisinde araçların süratini kesmeyi amaçlayan kasisi kaldırması, engelli bir çocuğu olan vatandaşı isyan ettirdi.İnönülü Rasime Seracı, engelli oğlunun aniden yola çıkabildiğini ve yavaş yürüdüğünü anlatarak kasisin oğlunun güvenliği için hayati önem taşıdığına dikkat çekti.

Seracı, engellilere karşı daha duyarlı olunması gerektiğini belirterek şöyle devam etti:
“17 yaşında engelli bir çocuğum var. Yürümekte zorluk çekiyor ve konuşamıyor. Evimin önünden geçen araçların süratini düşürmesi bizim için hayati önem taşıyor. Oldukça yavaş yürüyebilen oğluma araçların çarpmasından korkuyorum. Konuyu İnönü Belediyesi’yle görüştüm. Belediye yetkilileri bana kasisin komşuların şikayeti üzerine söküldüğünü söyledi. Belediyenin daha duyarlı olmasını ve sorunumuza çare olmasını istiyorum. Zaten oldukça zor bir hayatımız var. Oğlum ayaklarından altı kez ameliyat oldu. Oğlumu nasıl koruyabilirim bilmiyorum; engelliyse yaşama hakkı yok mu?

Kaynak:Kıbrıs Gazetesi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.