1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BİR YILDAN SONRA...
BİR YILDAN SONRA...

BİR YILDAN SONRA...

Bir yıldan beridir yargılanmayı bekleyen otobüs şöförü...

A+A-

 

Girne-Değirmenlik anayolunda, Arapköy yakınlarında 13 Eylül 2013 tarihinde otobüs ile salon aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında Mwhmet Bölük ve tolga karakaş'ın ölmesine neden olduğu iddiasıyla bir yıldan beridir yargılanmayı bekleyen otobüs şöförü Eyüp Özel'in duruşması dün başladı.

Girne Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada, olay günü kaza yerinde yapılan incelemeler hakkında mahkemeye bilgi verildi.

''Dikkatsiz sürüş nedeniyle ölüme sebebiyet verme'' suçundan itham edilen sanık Eyüp Özel'in TME 698 plakalı otobüsle Değirmenlik istikametine doğru seyrederken, sola meyilli viraja dikkatsiz bir şekilde giriş yaptığını ve karşı şeride 75cm. geçtiği belirtildi. Sanığın ise 75cm. geçtiğini kabul etmediğini ancak 25cm. geçtiğini kabul ettiğini söyledi.

Zanlının avukatı ise sanığın söyledikleri ile gönüllü ifadesinde yazanların farklı olduğunu ileri sürerek, sanığın gönüllü ifadesinin baskı baskı ve tehditle alındığını ileri sürdü.

Girne Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edilen emarelere yapılan itirazların ileride değerlendirilmesine bulgu yaparak, sanığın gönüllü ifadesiyle ilgili 20 Ekim 2014 tarihinde duruşma içinde duruşma yapılmasına emir verdi.

Kıbrıs

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.