1. HABERLER

  2. KÜLTÜR-SANAT

  3. “BİR YUDUM HAYAT” SOS ÇOCUKKÖYÜ VE LTL YARARINA SAHNELENDİ
“BİR YUDUM HAYAT” SOS ÇOCUKKÖYÜ VE LTL YARARINA SAHNELENDİ

“BİR YUDUM HAYAT” SOS ÇOCUKKÖYÜ VE LTL YARARINA SAHNELENDİ

Değişik meslek gruplarından amatör oyuncuların bir araya gelerek bir yıl önce kurduğu “TİYATROCUK”, “Bir Yudum Hayat” adlı oyunu...

A+A-

 

Değişik meslek gruplarından amatör oyuncuların bir araya gelerek bir yıl önce kurduğu “TİYATROCUK”, “Bir Yudum Hayat” adlı oyununu, dün gece SOS Çocukköyü ve Lefkoşa Türk Lisesi yararına sahneledi.

Bir huzurevinde yaşayan yaşlı insanların hayatını konu alan, sevgi ve hoşgörü temalı komedi-dram türü oyun, Kıbrıs ağzıyla oynanıyor.

Çoğu öğretmen ve akademisyen olan amatör oyuncular, Seçil Besim ve Şebnem Çobanoğlu’nun yazdığı, Nilgün Ortaş’ın yönettiği “Bir Yudum Hayat” oyununu Yakın Doğu Üniversitesi Atatürk Kültür ve Kongre Merkezi Salonu’nda sundu.

Geçtiğimiz Haziran ayında Kemal Saraçoğlu Vakfı yararına da oynanan oyunun yönetmeni Nilgün Ortaş, oyunlarını başka yerleşim birimlerinde de ihtiyaçlı kurumlar yararına sahnelemeyi istediklerini ve davet beklediklerini söyledi.

Oyunun broşüründe “Yaşadığımız bir yudum hayat… Sadece ve bize bahşedilen bu bir yudumda önemli olan sevgiyi bulabilmek, gerisi hikaye…” ifadeleri yer alıyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.