1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BIRAKIP KAÇIYORLAR!
BIRAKIP KAÇIYORLAR!

BIRAKIP KAÇIYORLAR!

İnsan tacirleri bırakıp kaçıyor

A+A-

Yasa dışı yollardan Güney Kıbrıs’a kaçmaya çalışan Suriye ve Hindistan uyruklu iki kişi suçüstü yakalanarak dün Askeri Mahkeme’ye çıkarıldı. Zanlıların ülkeye tekne ile getirildikleri öğrenildi 

 

Devrim DEMİR

Ülkeye insan tacirleri tarafından tekne ile getirilen ve kaçak yaşayan Yassır Azzo ve Gurpreet Singh yasal olmayan yollardan Güney Kıbrıs’a kaçmak isterken bölgedeki askerler tarafından suçüstü yakalandılar.

Zanlılar dün tutukluluk talebi ile Askeri Mahkemeye çıkarıldı.

Mahkeme, zanlıların kim veya kimler tarafından ülkeye getirildikleri konusunda polisin süreye ihtiyacı olduğuna değinerek zanlıların birer gün süreyle tutuklu kalmasına karar verdi.

 

Soruşturma devam ediyor

Lefkoşa Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube’de görevli polis memuru Umut Kulle, zanlıların Askeri Yasak bölge tellerinden atlayarak Güney Kıbrıs Rum Kesimi’ne geçmek isterken bölgedeki nöbetçi askerler tarafından yakalandıklarını anlattı.

Polis memuru Umut Kulle, yapılan sorgulamada zanlıların bilmedikleri bir limandan KKTC’ye tekne ile getirildikleri ve ülkede kaçak olduklarının tespit edildiğini söyledi.

Soruşturmanın devam ettiğini kaydeden Kulle, zanlıların ülkeye nasıl geldiklerinin araştırıldığını ifade ederek tutukluluk talebinde bulundu.

Haber Kaynağı: Havadis

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.