1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Biraz Etkilendik!
Biraz Etkilendik!

Biraz Etkilendik!

Olabilecek en iyisi buymuş gibi hissediyoruz....

A+A-

Creed için ikinci fragman yayınlandı, biraz etkilendik

Rocky serisinin yepyeni filminde bu sefer başrolde bir Creed var. Yalnız olabilecek en iyisi buymuş gibi hissediyoruz ve filmin bu hamlesini dev takdir ediyoruz.

Filmlerde Rocky Balboa’nın hikayesi ilham verici bir Amerikan rüyası. Filmlerin dışında ise, aynı şey daha da büyük bir oranda Sylvester Stallone için geçerli. Meseleyi biliyorsunuzdur. Stallone doğru düzgün roller alamamaktan yakınır ve kendisi için bir senaryo yazmaya başlar. Senaryo beğenilir, ama her stüdyo şunu demektedir: “Filmi yaparız, ama başrolde sen olamazsın”. Stallone direte direte en sonunda filme yeşil ışık yaktırır.

İşte biz de bunun yaklaşık kırk sene sonrasında buradayız. Rocky filmi yayınlandığı sene Sylvester Stallone’a En İyi Aktör ve En İyi Senaryo dalında Oscar adaylıkları kazandı ve 1976 senesinin En İyi Film, En İyi Yönetmen ve En İyi Kurgu dalında Akademi ödüllerini evine götürdü. Bugüne kadar beş devam filmi çıktı, ve biz buradayız. Altıncısının huzurlarında.

Bu sefer Stallone bayrağı devrediyor. Biraz zamana ayna tutarak, biraz da gerçetken ilginç bir hikaye döngüsü yaparak, bayrağı devrettiği kişi geçen filmde olduğu gibi kendi oğlu değil. Bu sefer başrolde Adonis Creed var. Rocky’nin düşmanı ve sonraki filmlerdeki dostu Apollo’nun oğlu. Rocky onu kanatlarının altına alıyor, dövüşmeyi ve hayatı öğretiyor bir anlamda.

VİDEO İÇİN TIKLAYINIZ

Ve karşımızda da filmin ilk fragmanı var. Net konuşalım, filmin bu ilginç gözüken döngüsüne rağmen çok başarılı olmasını beklemiyorduk önceki fragmanlardan mütevellit; ama film bizi utandıracakmış gibi gözüküyor. Michael B. Jordan Fantastic Four tökezlemesini çabuk atlatacak bir performans sergilemeye yakın, Stallone’un da en sonunda yaşına uygun bir rol oynuyor olduğu gerçeği harikulade. O yüzden film 25 Kasım 2015’de vizyona girdiğinde, gidilip izlenecek gibi duruyor. Siz ne diyorsunuz?

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.