1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BİRBİRLERİNE SATIR VE ZİNCİR İLE SALDIRDILAR
BİRBİRLERİNE SATIR VE ZİNCİR İLE SALDIRDILAR

BİRBİRLERİNE SATIR VE ZİNCİR İLE SALDIRDILAR

Birbirlerine satır ve zincir ile saldırdılar;

A+A-

 

Arapköy’de işçilerin kaldığı lojmanda çıkan kavgada birbirlerine satır ve zincir ile saldıran Vietnam uyruklu zanlılar Pham Van Long ile Ha Van Anh hakkındaki polis soruşturması devam ediyor.

Polis hücresinde üç gündür tutuklu bulunan zanlılar ek süre talebi ile dün yeniden Girne’de mahkemeye çıkarıldı. Duruşmada olayla ilgili bilgileri aktaran polis, 16 Temmuz saat 23.30 sıralarında Arapköy’de bulunan bir çiftliğin lojmanlarında kalan Vietnamlı işçiler arasında kavga çıktığını, çıkan kavgada zanlı Pham Van Long ile 206 miligram alkollü olan Ha Van Ahn’ın   karşılıklı birbirlerine vurduklarını, o esnada Pham Van Long’un 68 santim uzunluğundaki zincir ile Van Anh’ın    kafasına vurarak ciddi şekilde darp ettiğini söyledi.

Polis, Van Anh’ın  ise ağız uzunluğu 10 santim toplam uzunluğu 20 santim olan satır ile Long’un sağ kolunu yaraladığını açıkladı. Olaya karışan başka şahısların da olduğunu ancak bu şahısların olay yerinden kaçtığını kaydeden polis, aranan zanlılar olduğunu belirtti.

Olaydan sonra Long’un hastanede cerrahi tedavi olduğunu, tedavisinin ardından gözaltına alındığını, aynı şekilde Va Ahn’ın da gözaltına alındığını kaydeden polis, zanlıların 17 Temmuz tarihinde mahkemeye çıkarılarak haklarında 3 gün süre ile tutuklama emri alındığını belirtti.Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiğini kaydeden polis, aranan iki şahıs olduğunu ifade ederek zanlıların 1 gün daha tutuklu kalmalarını talep etti. Mahkeme haklarında soruşturma yürütülen zanlıların 1 gün daha tutuklu kalmalarına karar verdi.

Diyalog

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.