1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BİRÇOK BENZER SUÇLARI VAR!
BİRÇOK BENZER SUÇLARI VAR!

BİRÇOK BENZER SUÇLARI VAR!

Hapis yatacaklar!

A+A-

Lefkoşa Ağır Ceza Mahkemesi uyuşturucu suçundan yargılanan İlker Dural ve Ersan Tarım’ı üçer ay hapse mahkum etti.

Devrim DEMİR

Lefkoşa Ağır Ceza Mahkemesi, uyuşturucu suçundan yargılanan İlker Dural ve Ersan Tarım, aleyhindeki davayı dün karara bağlandı.

Heyet, 319 miligram bonzai “alma”  ve “tasarruf” suçlarından İlker Dural’ı 3 ay, 138 miligram bonzai “tasarruf” suçlarından Ersan Tarım’ı ise 3 ay hapse mahkûm etti.

Başkanlığını Melek Esendağlı’nın yaptığı, Yargıç Murat Soytaç ve Kıdemli Yargıç Alev Ulunay Hüdaverdi’den oluşan kararı Yargıç Murat Soytaç açıkladı.

Benzer suçlardan birçok sabıklarına dikkat çekildi

Kararı okuyan Yargıç Murat Soytaç, olayın Ağustos ayında Alayköy’de meydana geldiğini ve Dural ile Tarım’ın baygın olarak bulunduklarını anımsattı.

Her iki sanığın da Denetimli serbestlik Yasa kapsamında olduklarını ve 2 yıllık rehabilitasyon süresinde aynı suçları yeniden işlediklerine dikkati çekti.

Soytaç, İlker Dural’ın 2012 yılından, Ersan Tarım’ın ise 2009 yılından bu yana uyuşturucu bağımlılığının pençesinden kurtulamadıklarına değinerek, her iki sanığın da uzun yıllara dayanan birçok uyuşturucu sabıkası olduğuna vurgu yaptı.

Dural ve Tarım’ın mahkûm oldukları bonzai uyuşturucu maddenin uyuşturucular arasında en tehlikeli ve en yaygını olduğunu ifade ederek 3’er ay hapse mahkûm edildiklerini açıkladı.

Havadis

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.