1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Birçok kadınla birlikte oldum ama...
Birçok kadınla birlikte oldum ama...

Birçok kadınla birlikte oldum ama...

Birçok kadınla birlikte oldum ama...

A+A-

Geçen hafta verdiği bir röportajda “geçmişte birçok kadınla ilişki yaşadığını” söyleyerek biseksüel olduğunu gündeme getiren Cate Blanchett, açıklamalarını çarpıtıldığını iddia etti.

Yeni filmi 'Carol'da biseksüel bir kahramanı canlandıran Cate Blanchett,  Variety dergisine verdiği röportajdaki "Bu sizin bu alandaki ilk deneyiminiz mi?" sorusuna "Sinemada mı, gerçek hayatta mı?" soruyla karşılık vermişti. Blanchett, daha sonra kendisine yöneltilen kadınlarla ilişki yaşayıp yaşamadığı sorusuna da "Evet, pek çok kez" diye yanıt vermişti.

46 yaşındaki Avustralyalı oyuncu 1997 yılından beri Andrew Upton ile evli olan Blanchett, Cannes Film Festivali’ndeki filminin tanıtımında sözlerinin çarpıtıldığını ifade etti. Ünlü oyuncu, ‘hatırladığım kadarıyla o röportaj şöyle gelişti, bana kadınlarla hiç ilişki yaşadınız mı diye sordular. Ben de ‘Elbette, birçok kez; ama eğer cinsel ilişkiden bahsediyorsanız bunu yaşamadım’ diye cevap verdim, ama elbette  sözlerimin son kısmını gündeme getirmediler” dedi.

Haberleri yalanlayan güzel oyuncu, daha sonra “Geçmişte hiçbir kadınla cinsel ilişki yaşamadım. Ama zaten 2015 yılındayız bu kimsenin umurunda olmamalı” dedi.

Ünlü oyuncunun Upton ile evliliğinden 4 çocuğu var.

29409184-(1).jpg

'Carol'da Blanchett, genç bir hemcinsiyle romantik bir ilişkiye giren bir kadını canlandırıyor. Todd Haynes'in yönettiği filmde Blanchett'ın yanı sıra Rooney Mara, Kyle Chandler da rol alıyor.

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.