1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BİRİ AĞIR, 7 KİŞİ YARALANDI!
BİRİ AĞIR, 7 KİŞİ YARALANDI!

BİRİ AĞIR, 7 KİŞİ YARALANDI!

Gazimağusa’da dün sabah dikkatsizlik ve sürat nedeniyle iki otomobil çarpıştı

A+A-

Gazimağusa’da Ten Ten Fabrikası’nın yanında dün günün ilk dakikalarında iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında yedi kişi yaralandı. İbrahim İlker İnce (22) ağır yaralanırken, İsmail Koçak (22), Muhammet Elmaz (21), Hasan Hüseyin Eğilmez (22), Sercan Boz (21), Osman Yaşar Kanioğulları (77) ve Abdullah Nay (47) hafif yaralanarak Gazimağusa Devlet Hastanesi Cerrahi Servisi’nde müşahede altına alındı. İbrahim İlker İnce’nin kafasına aldığı sert darbe sonucu travma geçirdiği ve bu nedenle de Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Dahiliye Servisi’ne sevk edildiği belirtildi. İsmail Koçak da vücudunun muhtelif bölgelerinde kırıklar olduğu için yapılan ameliyatının ardından Gazimağusa Devlet Hastanesi Cerrahi Servisi’nde müşahede altına alındı.

Muhammet Elmaz, Hasan Hüseyin Eğilmez, Sercan Boz, Osman Yaşar Kanioğulları ve Abdullah Nay da Gazimağusa Devlet Hastanesi’nde müşahede altında tutuldu. Eski Gazimağusa - Lefkoşa anayolunda Ten Ten Fabrikası yakınlarında meydana gelen trafik kazası saat 00.40’ta gerçekleşti.

Osman Yaşar Kanioğulları’nın yönetimindeki EG 555 plakalı marka araç Güvercinlik kavşağında dikkatsiz bir şekilde Eski Gazimağusa anayoluna çıktı. Bu esnada anayol üzerinde Gazimağusa’dan Lefkoşa’ya doğru seyreden İsmail Koçak yönetimindeki 45 LP 880 plakalı Fiat Palio marka araçla, yola çıkan öteki araca çarptı.

Mitsubishi marka araç çarpmanın etkisiyle yolun sağ kesiminde Karayolları Dairesi’ne ait levhayı yerinden söktü. Yaralanan 7 kişinin hayati tehlikeleri bulunmadığı öğrenildi. Her iki araçta da büyük maddi hasar meydana geldi. Polisin kaza ile ilgili olarak başlattığı soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

Kıbrıs

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.