1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BİRİ AĞIR ÜÇ YARALI!
BİRİ AĞIR ÜÇ YARALI!

BİRİ AĞIR ÜÇ YARALI!

Kazaya şahit olan vatandaşlar korku dolu anlar yaşadı!

A+A-

 

Girne'ya bağlı Alsancak bölgesinde dün saat 12.40'ta iki aracın yüz yüze çarpışması sonucu kaza meydana geldi. Biri ağır 3 kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Alsancak çemberi civarında meydana gelen kaza hatalı sollama ve dikkatsizlik sonucu meydana geldi.Araç sürücülerinden birininburnunda hafif bir kanama olurken, yanında yolcu koltuğunda bulunan bayan arkadaşı kazanın etkisiyle kafasını ön cama çarpmasıyla kafa tasında hasar olduğu bilgisi verildi. Kazaya tanık olan vatandaşlar büyük korku ve endişe yaşadıklarını belirtti.

Polisin açıklamasına göre, Maureen Armstrong (K-66), yönetimindeki GZ 452 plakalı salon araç ile Lapta istikametine doğru seyrettiği sırada yolun sağına geçip, karşı istikametten gelmekte olan Mahmut Koral (E-29) yönetimindeki MS 244 plakalı van araçla çarpıştı.

Kaza sonucu her iki araç sürücüsü ve MS 244 plakalı araçta yolcu olarak bulunan Nurdal Ural (K-21) yaralandı. Girne Dr. Akçiçek Hastanesi’ne götürülen yaralılardan Armstrong ve Koral aynı hastanede tedavi görürken, Ural ise Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.

Araçlarda ciddi maddi hasar meydana geldi. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

 

 

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.