1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BİRİ HASTANELİK, BİRİ MAHKEMELİK
BİRİ HASTANELİK, BİRİ MAHKEMELİK

BİRİ HASTANELİK, BİRİ MAHKEMELİK

Kırmızı ışıkta durmayarak kazaya neden olan iki sürücüden biri hastanelik oldu, diğeri tutuklandı

A+A-

Kırmızı ışıkta durmayarak kazaya neden olan iki sürücüden biri hastanelik oldu, diğeri tutuklandı

Lefkoşa’da önceki akşam meydana gelen zincirleme trafik kazasında, kırmızı ışıkta durmayarak yoluna devam eden iki sürücü çarpıştı, ardından, savrulan araçlardan biri üçüncü bir arabaya vurarak durabildi. Kazanın ardından gözaltına alınan Ömer Balcı mahkemeye çıkarıldı.

KURALLARA UYMADILAR, KAZA YAPTILAR
Lefkoşa Kaza Mahkemesi’nde gerçekleştirilen duruşmada kazanın önceki gece saat 21.00 sıralarında meydana geldiği açıklandı. Polis,EV 979 plakalı aracıyla trafikte seyreden Hasan Fidancı’nın Ortaköy’deki trafik ışıklarına geldiği zaman, kırmızı ışık yanmasına rağmen yoluna devam edip, sağa dönülmez trafik levhasına rağmen Ortaköy 3. Sokağa dikkatsizce döndüğünü ve o esnada karşı istikametten gelen ve kırmızı ışık yanmasına rağmen yoluna devam eden Ömer Balcı yönetimindeki GD 002 plakalı salon araç ile çarpışması sonucu kaza meydana geldiğini söyledi.Polis, çarpmanın etkisiyle savrulan EV 979 plakalı aracın, Ortaköy 3. Sokak üzerinde Hasan Basri Turhanoğlu yönetimindeki ZKV 102 plakalı salon araca çarpıp durabildiğini açıkladı.

TEDAVİ ALTINA ALINDILAR
Kaza sonucu yaralananların Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldığını kaydeden polis, EV 979 plakalı salon araçta yolcu olarak bulunan Ahmet Uslu ile Samet Şaşmaz’ın ise Acil Servis’te, Birol Miloğlu’nun da yoğun Bakım Servisi’nde gözetim altına alındığını söyledi. Polis, GD 002 plakalı araç sürücüsü Ömer Balcı’nın tutuklandığının ve soruşturmanın devam ettiğini kaydetti. Polis, soruşturma aşamasında zanlının 3 gün tutuklu kalmasını talep etti.


Talebi değerlendiren mahkeme, zanlının 3 gün süre ile tutuklu kalmasına karar verdi.

Star Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.