1. HABERLER

  2. SPOR

  3. BİRİ İÇERDE KAZANIYOR BİRİ DEPLASMANDA KAZANAMIYOR
BİRİ İÇERDE KAZANIYOR BİRİ DEPLASMANDA KAZANAMIYOR

BİRİ İÇERDE KAZANIYOR BİRİ DEPLASMANDA KAZANAMIYOR

Biri içerde kazanıyor biri deplasmanda kazanamıyor..!

A+A-

K-Pet Süper Lig’de 7.haftanın en önemli karşılaşmaları arasında gösterilen GAÜ Çetinkaya-Mağusa Türk Gücü karşılaşması Pazar günü Lefkoşa Atatürk Stadı’nda oynanacak.

Yıllardır ezeli rakip olarak bilinen ve tarih boyunca önemli karşılaşmalara imza atan Çetinkaya ile Mağusa Türk Gücü, kozlarını bu hafta paylaşacak. Ligde aynı puanlı 2 ekipten Çetinkaya, averajla ikinci sırada Mağusa Türk Gücü ise üçüncü sırada yer alıyor. Bu zorlu karşılaşmaya büyük bir ilginin gösterilmesi bekleniyor.

Çetinkaya atıyor

Başkent temsilcisi GAÜ Çetinkaya, ligin ilk 6 haftasında rakip filelere toplam 18 bırakarak ligin en çok gol atan ekibi olmayı başarırken, sarı kırmızılılar ilk 6 haftada maç başına 3.0’lık gol oranı ile oynadı. Türk Gücü’ne bakacak olursak, sarı yeşilliler ilk 6 haftada toplam 12 gol atarak ligin en fazla gol atan 3.ekibi oldu.

Türk Gücü’nün deplasman sıkıntısı

Ligin 3.sırasında yer alan Mağusa ekibi Türk Gücü ise ilk 6 haftada çıktığı 3 dış saha maçından 1 galibiyet elde ederken,2 karşılaşmadan da eli boş döndü. Özellikle kendi yerinde oynadığı hızlı ve baskılı futbolu bir türlü deplasmanda sergileyemeyen sarı yeşillilerin Pazar günü zorlu Çetinkaya deplasmanında nasıl bir performans sergileyeceği merakla bekleniyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.